autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

ДТП, ПДД в ТВ новинах, ....лист в 1+1

zaz_Sens | member ***
4 июня 2008 в 11:03
щойно написав листа:
===
Доброго дня!

вчора в 19:30 ТСН... одним з перших сюжетів - ДТП на бориспільскій магістралі...
потім коментарі журналістів: "в країні багато лихачів, права купують, а їздити не вміють, всі ганяють і вбивають себе і інших"
З цього і з всіх минулих схожих подій вимальовується висновок, що більша частина водіїв справді не знає і не уявляє всю серйозність руху по дорогам і не тільки по ним. Кого вчили в автошколі, а кого ні...
З телебачення і не тільки, з нього, рекламуються потужні сучасні автомобілі, раллі, Формула-1 і всі хочуть наслідувати і копіювати швидку спортивну їзду на звичайних дорогах і звичайних автомобілях.
Ви та інші телеканали маєте великий вплив на глядачів, великий відсоток з яких - водії.
Створіть агітаційні відеороліки спрямовані на виховання культури керування транспортними засобами, запобігання ДТП, нагадування важливих пунктів ПДД.
Я прохаю Вас про це, я питаю чому я не бачу такого з телевізора (з різних каналів) постійно? Щось схоже буває але воно має або слабкий вплив або схоже на розважальний ролік.
Це стосується всіх нас, бо ми рухаємося одними і тими ж дорогами з іншими... різними водіями... 1+1, ти не один!

з повагою!
===
Дякуємо за Вашу увагу.
Ваше повідомлення відправлено.
===
п с
прошу всіх зацікавлених повторити схоже на інші канали ...
або повідомити тв-журналістам
Tigor | Тавроманьяк **
Re: ДТП, ПДД в ТВ новинах, ....лист в 1+1
[Re: zaz_Sens] 4 июня 2008 в 11:16
В ответ на:

...
Створіть агітаційні відеороліки спрямовані на виховання культури керування транспортними засобами, запобігання ДТП, нагадування важливих пунктів ПДД.
...

Тебе ответят :
- За ваши деньги - любой каприз. И любой ролиг.

Новости и проч. программы на коммерческих каналах (а они все коммерческие, кроме УТ-1, наверное) предназначены в конечном итоге лишь для одного - для рубки бабла.

З.Ы. Я сегодня утром новости по ICTV смотрел - [*****], ну чисто тебе рекламный блок в едва завуалированом виде.
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: zaz_Sens] 4 июня 2008 в 11:34
"З телебачення і не тільки, з нього, рекламуються потужні сучасні автомобілі, раллі, Формула-1 і всі хочуть наслідувати і копіювати швидку спортивну їзду на звичайних дорогах і звичайних автомобілях."

Кстати, и пусть перестанут показывать фотомоделей всяких по ТВ, из-за них страшненькие девки в девках засиживаются...
Puska | Я Пуська ***
[Re: zaz_Sens] 4 июня 2008 в 12:31
Замість листів у нікуди раджу вивчити українську мову і виконувати ПДР.
З повагою , тележурналіст
Сharme | матриархат **
[Re: zaz_Sens] 4 июня 2008 в 12:39
Не возбудило.....на подписание...
Надо стучаться в органы, которые занимаются соцрекламой.
zaz_Sens | member ***
[Re: Puska] 4 июня 2008 в 13:00
В ответ на:

Замість листів у нікуди раджу вивчити українську мову і виконувати ПДР.
З повагою , тележурналіст

так ПДР, ПДД - просто "забито в голові"
і чому в нікуди? ти ж теж їздиш... подобаються ситуації? пробки які виникають із-за порушення ПДР (проїзди на червоний і т.д.) і ДТП
zaz_Sens | member ***
[Re: Сharme] 4 июня 2008 в 13:05
В ответ на:

Надо стучаться в органы, которые занимаются соцрекламой.

меня не волнует чье-то возбуждение...
и интерессно какие такие органы занимаются?
если государственные то на это как всегда нету денег... или "есть более значимые гос. проблемы типа выборы и популизм" ...
и что ?
стучись!
zaz_Sens | member ***
[Re: AlexAudiCoupe] 4 июня 2008 в 13:14
В ответ на:

Кстати, и пусть перестанут показывать фотомоделей всяких по ТВ, из-за них страшненькие девки в девках засиживаются...

гы даже не знаю что может разрешить эту проблему
виноваты: или телевиденье или модельный бизнес или страшненькие девки или те, которые не могут различить страшненьких от девок
Tolsty | V.I.P ***
[Re: zaz_Sens] 4 июня 2008 в 23:27
слы, а ты таво - выключи этод ящег и не сатри в ниво больше, ибо он сирьйозна вредит здоровью, так - не долог путь и в палитчку, а этопохуже "фрунзестотри" (тм)

По теме: с регулярностью в один-два месяца пробегает у нас боян про 18 социальных роликов о последствиях превышения скорости. Жесткая европейская "реклама", снята профессионально и вдумчиво. Трогает за живое. Хоть одна кналья канал у нас это показывал?

Никому ничё не надо - лет этак с 30 уже
mka | Супер писатель! ***
[Re: zaz_Sens] 5 июня 2008 в 15:36
В ответ на:

Ви та інші телеканали маєте великий вплив на глядачів, великий відсоток з яких - водії.
Я прохаю Вас про це, я питаю чому я не бачу такого з телевізора (з різних каналів) постійно?

Не думаю, що Ваш лист матиме якісь наслідки, та навіть отримає підтримку. Поясню чому - якщо переписати Вашого листа іншими словами, то зміст буде приблизно такий:

"Шановні телевізійники, мене надзвичайно хвилює ситуація на дорогах нашої країни. Оскільки Ви маєте великий вплив на аудиторію і кошти, то я пропоную Вам, витратити Ваші гроші на соціальну рекламу ..."

Відчуваєте? Дуже просто "запропонувати" комусь щось створити за власний кошт, просто на підставі того, що в нього є гроші. Імхо, якщо Ви таки хочете отримати результат, то все-таки маєте докласти і власних зусиль до цього.
Attorney | Достоевский **
[Re: zaz_Sens] 5 июня 2008 в 17:43
кг/ам
pazitiff | энтузиаст **
[Re: zaz_Sens] 9 июня 2008 в 23:07
сикока платишь за социалку?
как бы цинично не звучало, но по ТВ крутица только то, за что уплачены большие деньги.... выводы делай сам
Димок | йа редиско **
[Re: pazitiff] 9 июня 2008 в 23:14
а ваще идея хороша - человек не только за свою переживает
тебе, топикстартер! за твое желание что-то изменить к лучшему!
Anyman | Достоевский **
[Re: Сharme] 10 июня 2008 в 09:10
В ответ на:

раньше помню нужно было вдохновить людей на великие дела
а теперь всё только через возбуждение

приколо просто
Spero meliora | подсевший на форум ***
[Re: zaz_Sens] 10 июня 2008 в 23:28
В ответ на:

В ответ на:

гы даже не знаю что может разрешить эту проблему
виноваты: или телевиденье или модельный бизнес или страшненькие девки или те, которые не могут различить страшненьких от девок

ИМХО Продавцы водки виноваты-цену повышают!!!
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 102 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2987