щойно написав листа:
===
Доброго дня!
вчора в 19:30 ТСН... одним з перших сюжетів - ДТП на бориспільскій магістралі...
потім коментарі журналістів: "в країні багато лихачів, права купують, а їздити не вміють, всі ганяють і вбивають себе і інших"
З цього і з всіх минулих схожих подій вимальовується висновок, що більша частина водіїв справді не знає і не уявляє всю серйозність руху по дорогам і не тільки по ним. Кого вчили в автошколі, а кого ні...
З телебачення і не тільки, з нього, рекламуються потужні сучасні автомобілі, раллі, Формула-1 і всі хочуть наслідувати і копіювати швидку спортивну їзду на звичайних дорогах і звичайних автомобілях.
Ви та інші телеканали маєте великий вплив на глядачів, великий відсоток з яких - водії.
Створіть агітаційні відеороліки спрямовані на виховання культури керування транспортними засобами, запобігання ДТП, нагадування важливих пунктів ПДД.
Я прохаю Вас про це, я питаю чому я не бачу такого з телевізора (з різних каналів) постійно? Щось схоже буває але воно має або слабкий вплив або схоже на розважальний ролік.
Це стосується всіх нас, бо ми рухаємося одними і тими ж дорогами з іншими... різними водіями... 1+1, ти не один!
з повагою!
===
Дякуємо за Вашу увагу.
Ваше повідомлення відправлено.
===
п с
прошу всіх зацікавлених повторити схоже на інші канали ...
або повідомити тв-журналістам