ускоритель говорит 250 х 2 года + ... Не пойму, почему за два года!? Вроде ж наперед не платится? За 2007 я заплатил, за 2008 сейчас заплачу. Так за какие года платим проходя ТО 2008?
Заплатите за 1 год, будете в следующем году по новой проходить ТО. Потому и платят за два года (это максимально разрешенный срок на ТО для частных легковых авто). Но можно ТО проходить хоть 366 раз в году - закон не запрещает Тогда транспортный сбор платить за день (если примут)
В ответ на: Державний технічний огляд транспортних засобів у 2008 році ...Податок з власників транспортних засобів (фізичних осіб) сплачується за кожен рік окремо, або ж за два роки перед технічним оглядом автотранспорту. Наприклад: гр. Макаренко, який має у власності автомобіль, повинен представити його на техогляд в 2006 році. Податок гр. Макаренко може сплачувати щорічно в 2005 і 2006 роках, або один раз за два роки (за 2005 і 2006 роки) перед проходженням технічного огляду в 2006 році... Прес-служба Департаменту ДАI МВС України http://www.sai.gov.ua/pages.shtml?id=115
Почему-то на местах гаишники понимают по-своему. Ты скажи, зачем мне платить за 2009-й, если я, например, продам в 2008-м?!