В ответ на: Всім би читати та думати. Але чогось мені здається, що тим, хто ганяє по місту та іде на обгін в закритих поворотах, це буде до одного місця
Естественно им будет до одного места. Ведь все уверенны до последнего момента, что это происходит с кем-то другим и на другой планете. И с ними этого никогда не произойдёт
Так отож. Останній раз їхав в Херсон - люди тупо йдуть по моїй смузі на обгін в лоб. Зрозуміло, що я відверну, бо я хочу дожити до старості. А якщо щось відверне мою увагу в цю мить?
тема не раскрыта , забыты такие прелести как лежание 1-2-3 месяца на вытяжке бревном, хождение на суднО, бессонные ночи от боли, когда даже трам не помогает, разработка контрактур "со слезами на глазах"...
То можна додати. Можна іще й з картинками. Мене якраз от на херсонській трасі зупинили - так ДАЙці дуже гарні фотки показували. М'ясо як воно є. Наочна агітація.
В ответ на: То можна додати. Можна іще й з картинками. Мене якраз от на херсонській трасі зупинили - так ДАЙці дуже гарні фотки показували. М'ясо як воно є. Наочна агітація.
Це буде трохи дивно звучати, але от якраз за обгін. Трактор обганяв. Правда, він їхав дуже повільно, а зустрічних машин не було. От вони мені й показували, що буває тоді, коли вони є.
В ответ на: Це буде трохи дивно звучати, але от якраз за обгін. Трактор обганяв. Правда, він їхав дуже повільно, а зустрічних машин не було. От вони мені й показували, що буває тоді, коли вони є.
жаль что такая фото-профилактика не производится на нац. уровне, а гайцам зачот
В ответ на: Так отож. Останній раз їхав в Херсон - люди тупо йдуть по моїй смузі на обгін в лоб. Зрозуміло, що я відверну, бо я хочу дожити до старості. А якщо щось відверне мою увагу в цю мить?
В такій ситуації є ще одна неприємність: відверне кожний, бо інстинкт самозбереження спрацює. Але на узбіччі може сидіти бабулька, що продає огірочки, або люди що чекають маршрутку. От тоді що..?! Той хто спрвокував поїде собі далі, а спокійна старість стане під великим сумнівом
В ответ на: Так отож. Останній раз їхав в Херсон - люди тупо йдуть по моїй смузі на обгін в лоб. Зрозуміло, що я відверну, бо я хочу дожити до старості. А якщо щось відверне мою увагу в цю мить?
В такій ситуації є ще одна неприємність: відверне кожний, бо інстинкт самозбереження спрацює. Але на узбіччі може сидіти бабулька, що продає огірочки, або люди що чекають маршрутку. От тоді що..?! Той хто спрвокував поїде собі далі, а спокійна старість стане під великим сумнівом
если видишь что на обочине [*****] ждёт - хотя бы зеркало оторви об этого урода - тогда он будет официально фигурировать в ДТП, как лицо, его создавшее и потом покинувшее место ДТП, а свой вылет на обочину уже можно списать на последтвия касательного столкновения с уродом. Я только сомневаюсь, что за те доли секунды, что нам даны на спасение собственной Ж, можно всё это точно просчитать