В ответ на: менеджеры по продажам ауди просто отмалчиваются? Ничего не говорят даже под прицелом?
Цікавиться знайомий, були в салоні. Зараз в дилерів ауді зміни цін і т.п. Менеджер бігав з прайсами по салону. Толком нічого не сказав. Тому і питаю тут на форумі.
Извини за флуд, но че-то я не верю, что человек, заработавший 60Кевро на машину не в состоянии добиться своего от офисного планктона в виде манагера, который, по идее, вообще-то должен [*****] целовать, иначе накуа вообще такую машину покупать, котрую не хотят продать
В ответ на: Извини за флуд, но че-то я не верю, что человек, заработавший 60Кевро на машину не в состоянии добиться своего от офисного планктона в виде манагера, который, по идее, вообще-то должен [*****] целовать, иначе накуа вообще такую машину покупать, котрую не хотят продать
Я не намагаюсь тут нікому нічого доводити. Якщо немає чого написати по суті, тоді краще мовчати.
Ауді А6 яку зараз продають коштує від 37400 євро, тепер на весь модельний ряд ауді нові ціни. А про фейсліфт нічо не сказав. Тому і питаю в людей, може в журналах хтось шось читав про премєру в Україні. Памятаю колись в АвтоБілд був календар автомобільних подій на цілий рік, шановні форумчани може в когось з Вас є цей номер журналу? Там по ідеї мало б писати про премєри новинок автопрому.
В ответ на: Извини за флуд, но че-то я не верю, что человек, заработавший 60Кевро на машину не в состоянии добиться своего от офисного планктона в виде манагера, который, по идее, вообще-то должен [*****] целовать, иначе накуа вообще такую машину покупать, котрую не хотят продать