на півроку, багаторазову, службову. Доки - заповнив на сайті анкету, копії всіх сторінок всіх закордонних паспортів (навіть тих, що вже недійсні), копії документів на нерухомість плюс англійська анотація в довільній формі (типу, такий-то є власником такої-то нерухомості в Києві за даресою, заг. площа), копії свідоцтва про шлюб та народження дитини (плюс така ж анотація), довідка з банку про наявсність рахунку та сума на ньому, довідка з роботи з вказанням зарплати (бухгалтерія відзначилася - замість грн. після цифри місячної зарплати написала дол. США, я вже фінансового директора підколюю - давай плати), запрошення від штаб-квартири нашої організації з вказанням, що я їду у відрядження в британський філіал, не буду займатися ніякою оплачуваною роботою в Британії, а просто переймати досвід. Також дав копію корпоративної платіжної карти на моє імя (без виписки). Виписок з власних карткових рахунків не робив - не їх собаче діло знати, скільки в мене є грошей. Також не давав жодної страховки, хоча її не має в списку необхідних документів.
Здавався минулої пятниці, 18 числа, зайняло це все десь 15 хв. - 5 хв. на здачу самих документів, 10 хв - біометричні дані.
У середу з консульства телефонували нашому кадровику - питали, чи я дійсно працюю.