autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Маршрут: Косів-Верховина-с.Дземброня

papay | читатель
18 августа 2008 в 14:11
Постійно їжджу осінню в Карпати, а саме в с.Дземброня. Попасти туди можна лише з Верховини, але після паводків незрозуміла ситуація чи залишилась туди дорога, чи її змило нафіг. Знаю, що з Косіва до Верховини - дорога обїздна, так я к зруйнований міст в Косові, а от про ситуаціюїя в Верховині невідома... можливо хтось знає та поділиться!
Myrrzik | Супер писатель! ***
Re: Маршрут: Косів-Верховина-с.Дземброня
[Re: papay] 18 августа 2008 в 14:19
також цікаво!
fitan | member ****
[Re: papay] 18 августа 2008 в 18:59
Повернувся в неділю з Криворівні.Дорога Косів-Верховина була не діюча. Змило дорогу в с.Тюдів і в самій Криворівні десь метрів 300 повністю. В неділю 17.08 в принципі можна було вже проїхати з Косова до Криворівні. В Криворівні обїзд через подвір`я і город . Якщо погода сонячна то проїхати можна. Якщо дощ то не проїхати. Але з середи 20.08 казали що дорога буде повністю відновлена. До того в принципі йде. Працює техніка.Далі на всьому протязі дорога проїзна. До Дземброні не їздив. але машини туди їздять. принаймні вантажівки з щебенем бачив на власні очі. Ми заїжджали через Яремче і повертались так само.
Фото після того як розмило дорогу:

Фото за 2 дні до виїзду.
Змінено fitan (21:57 18/08/2008)
Drunkard | **
[Re: papay] 25 августа 2008 в 15:09
В ответ на:

Постійно їжджу осінню в Карпати, а саме в с.Дземброня. Попасти туди можна лише з Верховини, але після паводків незрозуміла ситуація чи залишилась туди дорога, чи її змило нафіг. Знаю, що з Косіва до Верховини - дорога обїздна, так я к зруйнований міст в Косові, а от про ситуаціюїя в Верховині невідома... можливо хтось знає та поділиться!

Только что вернулся из Верховины.
Дорога Косов-Верховина уже с неделю как проезжая, правда, есть пара очень временных участков, но рейсовые автобусы уже ходят. Аутентичность вышеприведенного снимка подтверждаю (у меня тоже такой есть), но в этом месте уже насыпана временная дорога. Со стороны Ворохты в Верховину заехать можно было без каких-либо сложностей.
Проезда же на Дземброню - на прошлой неделе не было.
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4237