autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Головная боль после отпуска: (ч.1 ст.130) (4/4)

Rust | СуперСтар **
Re: Головная боль после отпуска: (ч.1 ст.130)
[Re: Ganry] 26 ноября 2008 в 15:11
В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

В таких случаях нужно при себе иметь баночку с "трезвой" мочой.

Кстате , а процесс наполнения объема мочой для анализа контролируется?

Ещё как контролируется.
Гаишник чуть голову свою в унитаз не засунул, так наблюдал, как баночка наполняется

А если водитель - женщина?
saygak | важничающий писатель ***
[Re: Rust] 26 ноября 2008 в 17:38
В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

В таких случаях нужно при себе иметь баночку с "трезвой" мочой.

Кстате , а процесс наполнения объема мочой для анализа контролируется?

Ещё как контролируется.
Гаишник чуть голову свою в унитаз не засунул, так наблюдал, как баночка наполняется

А если водитель - женщина?

У меня другой вопрос -- аесли тупо не хочется. Мне ведь может не хотеться? Или они в таком случае кровь берут? В 'инструкции' расплывчато написано 'биологические жидкости'
Ganry | старый писатель **
[Re: saygak] 27 ноября 2008 в 09:59
В ответ на:

У меня другой вопрос -- аесли тупо не хочется. Мне ведь может не хотеться? Или они в таком случае кровь берут?

Я тоже сначала ляпнул, что "не хочется". Так мне сразу: тогда кровь возьмем! Но как посмотрел на убогость больнички и думаю, чем лучше подвергать свой организм опасности инфицирования какой-то херней, лучше пойду в баночку пописаю.
Теперь думаю, что может и зря. В крови к тому времени точно уже нифига алкоголя не осталось
[Re: Ganry] 27 ноября 2008 в 10:32
По просьбам форумчан Autoua.net, выкладываю текст "Клопотання", которое было направлено мной в суд в предверии рассмотрения дела:
В ответ на:

В результате:
1.Дальнейшее слушание дела перенесено на более поздний срок (дата назначена с тем учетом, что пройдет 2-а месяца с момента совершения правонарушения)
2.Дело будет закрыто по причине истечения срока привлечения к административной ответственности.

В ответ на:

Судді Ххххххххххського районного суду
м.Києва
Х.Х.Хххххх

КЛОПОТАННЯ

В суді ХХХХХХого району м.Києва в провадженні знаходиться справа за № 3-26,,,, про адміністративне правопорушення передбачене ст.130 КУпАП.
Судове засідання призначено на 04 вересня 2008 р.

В матеріалах справи наявний висновок медичної експертизи від 22.07.2008 року, за результатами якого встановлено, що я, Хххх Ххххх Хххххххххххххчь, на час обстеження не перебував у стані алкогольного сп’яніння, а лише встановлено факт вживання безалкогольного пива на основі моїх слів, та відібрано аналіз сечі для подальшого лабораторного дослідження.
Також у матеріалах справи наявний результат лабораторного дослідження, виданий лабораторією Психіатричної лікарні №4 (Одеська обл, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 67), в якому вказаний вміст алкоголю на рівні 1,5 промілє в дослідженому зразку сечі. Методика, за якою проведено аналіз, не вказана.

При вивченні мною матеріалів справи виникли сумніви щодо наявності дозволу на проведення такого виду досліджень, та кваліфікації спеціалістів, що проводили аналіз сечі на вміст алкоголю
Згідно пункту 3.1 „Інструкції про порядок направлення громадян для огляду на стан сп'яніння в заклади охорони здоров'я та проведення огляду з використанням технічних засобів”, яка затверджена Наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства юстиції України від 24 лютого 1995 року N 114/38/15-36-18 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 березня 1995 р. за N 55/591:
Огляд у закладах охорони здоров'я для встановлення стану сп'яніння особи проводиться будь-якої пори доби в спеціалізованих кабінетах наркологічних диспансерів лікарями-психіатрами - наркологами або у визначених органами охорони здоров'я лікувально-профілактичних установах чи пересувних спеціалізованих медичних лабораторіях лікарями-психіатрами, психіатрами-наркологами, невропатологами, спеціально підготовленими лікарями інших спеціальностей, фельдшерами фельдшерсько-акушерських пунктів, значно віддалених від лікувальних закладів, які пройшли спеціальну підготовку з використанням методик та приладів, дозволених Міністерством охорони здоров'я України, за списком, затвердженим головним лікарем центральної міської(районної)лікарні.
Перелік закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду на стан сп'яніння особи, затверджується регіональним органом охорони здоров'я за погодженням із відповідним органом внутрішніх справ. Проведення огляду на стан сп'яніння в інших закладах забороняється.
В матеріалах справи відсутня інформація про те, що Психіатрична лікарня №4 (Одеська обл, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 67) та лабораторія Психіатричної лікарні №4 входять до переліку закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду на стан сп'яніння.
На підставі викладеного вище, а також у відповідності зі ст.268 КУпАП України
Прошу:
1. Залучити до справи інформацію щодо наявності дозволу МОЗ України на проведення досліджень на вміст алкоголю лабораторією Психіатричної лікарні №4 (Одеська обл, м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська, 67) та інформацію, що підтверджує кваліфікацію спеціалістів, які проводили дослідження.

2. Відкласти розгляд справи № 3-2....6 про адміністративне правопорушення до отримання вищевказаної інформації.

03 вересня 2008р ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Змінено Ganry (10:33 27/11/2008)
saygak | важничающий писатель ***
[Re: Ganry] 27 ноября 2008 в 11:56
Я еще поспрашиваю. В инструкции сказано, что физическое лицо в частном порядке может обратиться в клинику для освидетельствования. Скажем, меня разводят на пьянку, везут в лабораторию, берут анализы и обнаруживают алкоголь. Я точно знаю, что в последние полгода ничего спиртного не пил, то могу ли я сам обратиться в другую лабораторию на свое усмотрение для проведения альтернативных исследований и удастся ли впоследствие результаты прикрепить к делу?
[Re: saygak] 27 ноября 2008 в 12:16
В ответ на:

Я еще поспрашиваю. В инструкции сказано, что физическое лицо в частном порядке может обратиться в клинику для освидетельствования.

Было такое дело
Но в свете последних нововведений, я сейчас затрудняюсь сказать что-либо. в вопрос не вникал, так-как уже месяц езжу трезвый и бухаю только в пятницу вечером и в субботу. Даже жене ключи от машины на выходные отдаю. Где-то мелькало на форуме, что теперь эта инструкция не действует. Но новой пока нет это точно
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Головная боль после отпуска: (ч.1 ст.130) (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8000