autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Димок | йа редиско **
Re: Я a в шоці з Ніссана!!!
[Re: Віталій] 17 сентября 2008 в 20:27
если не поздно, откажись от этой машины.
оно тебе надо?
неужели нет достойной альтернативы?
таксистка | старый писатель ***
[Re: Віталій] 17 сентября 2008 в 22:03
Оооооооооо!Знайома ситуація! Того року брали *рено* .Теж внесли завдаток,банк перерахував гроші(кредит)і раптом в документах читаємо,що машина2006р.в. Я була в шоці.Мені кажуть-*менеджер Вас попереджував,бо авто по скидці* А я кажу: *А ДЕ В ВАС НАПИСАНО,ЩО СКИДКИ НА МИНУЛОРІЧНІ АВТО,КОЛИ ВЖЕ КІНЕЦЬ ЦЬОГО РОКУ!* Дійсно,НІДЕ не написано.І менеджер справді ні слова про те,що авто минулорічне не сказав.Чоловік каже-що вже робити,берем! А я вперлась як баран,не знаю що на мене найшло.Кажу директорові: Це авто я не беру,доплачую 4000 грн. різниці і везіть мені *свіже*,а якщо ні-буду радитись з юристами.
Спочатку пробували мене ублажити дитячим кріселком в подарунок,потім ще скидку запропонували,але для мене це вже була справа принципу.
Через тиждень прийшла нова машина.Різницю,звичайно,ми доплатили.Ось така історія.
Кажуть,менеджер потім добряче дістав ,хоча вони до кінця стояли на тому,що він нас про минулорічність машини попередив.
Xakep | V.I.P ***
[Re: Віталій] 17 сентября 2008 в 22:22
я ровно год назад брал матиза 06 года. На 50 тыщах дали скидку 1000 грн. для меня это было не принципиально. ездит и я очень доволен.
На Трейле менее 5 тыщ нет смысла, машина и так подешевеет гораздо больше, чем эти деньги, даже если сразу будете продавать
Stas P | опытный писатель ***
[Re: Tigor] 18 сентября 2008 в 01:38
А БМВ как ставит?
Модельнй год у немцев тоже раньше календарнго. Октябрь 2008 - в ВИНе уже 9 стоит.
Ishoy | Достоевский *
[Re: Stas P] 18 сентября 2008 в 09:25
Какая разница какого года выпуска машина? О_о Правильно человек сказал - ездит же, новенькая.
Віталій | Супер писатель! **
Re: неа
[Re: UncleStas] 18 сентября 2008 в 09:41
В ответ на:

В ответ на:

пропонують тепер знижку на кожне ТО 10% 5%-товар і 5%робота а на перше ТО 25% знижки. Що скажете?

Возможно, что машина при доставке была ударена и ремонтировалась, или еще какие-то траблы с ней были. Или же использовалась как донор. Надо ОЧЕНЬ внимательно смотреть кузов, в частности симметричность зазоров слева-справа. Если с машиной все нормально, я бы соглашался или на скидку на авто (но не на ТО), или на доп.оборудование/аксессуары.

А что, в договоре значится VIN, или почему нельзя взять другую машину?

Э у них ще така комплектація, тільки сірого кольору, вона вже випуску 2008р березень (март), а мій хитрий чорного(саме такий я і хочу) і останній місяць 2007р. Тобто різниця у 3 місяця. навіть незнаю що робити
неа
[Re: Віталій] 18 сентября 2008 в 10:14
Взагалі-то вони мені цю машину не впарювали. Вони мені виписали все, що у них було на складі десь біля 8 штук (і чорні були - дешевші), вибирав сам її (а пропонували і інші, мол : он сіренький колір тож нічо!) Скидку більшу, не думаю що запропонують, тому, що 2 дня після того як я дивився машину і думав - зателефонували і запитали, що я вирішив, тому що у них є вже клієнт на це авто.
Igon | V.I.P **
[Re: Віталій] 18 сентября 2008 в 10:58
В ответ на:

вияснилось, що машина 2007 р.в . На моє фе , менеджер проконсультувавшись з своїм директором протянув мені конвертик з 500 грн.

у нас такие машины продавались с большой скидкой
т.е. когда еще во всей Украине Х был от 35-и - у нас от 32х
(если я правильно помню )
Re: неа
[Re: Віталій] 18 сентября 2008 в 11:12
Ну,що *є клієнт*-це майже завжди кажуть! Скидка всього 500грн-це курам на сміх.Вони що,знущаються?
В 2009р вони за цю машину скілки думають взяти?Ще на 500 грн дешевше?
Якщо колір такий для тебе важливий,пробуй вимагати більшу скидку.Вважається,що річна мащина тратить мінімум 1000у.о своєї ринкової вартості.
Ganry | старый писатель **
[Re: Ishoy] 18 сентября 2008 в 11:27
В ответ на:

Какая разница какого года выпуска машина? О_о Правильно человек сказал - ездит же, новенькая.

Сразу видно, что человек никогда с продажей или покупкой Б\У авто не сталкивался.
1 год в среднем -10% от базовой стоимости
Ishoy | Достоевский *
[Re: Ganry] 18 сентября 2008 в 11:33
Хорошо, я так понимаю, что речь идет о первом поколении Х-Трейла? Чем цена в 35.000 не устраивает? Новое поколение по 38,000 продают. Короче, не вижу сути проблемы, но могу вместе с вами повздыхать "ай, яй, яй, какие они негодяи!"
[Re: Ganry] 18 сентября 2008 в 11:35
А якщо б мені в техпаспорт, так зовсім нечайно вписали 2008 р.?
Nikitych | Достоевский **
[Re: Віталій] 18 сентября 2008 в 11:59
В ответ на:

а смысл? машина от этого новей не станет!
да и по Вину тебя потом быстро вычислят
[Re: Nikitych] 18 сентября 2008 в 12:45
В ответ на:

В ответ на:

а смысл? машина от этого новей не станет!
да и по Вину тебя потом быстро вычислят

...я ВАС прошу.. ну ви перевірите, ще хтось провірить, а третій купить машину і ще 2 роки не буде знати, де знаходиться ВІН код на машині!!! ВПЕВНЕНИЙ,ЗНАЮ ТАКИХ !
мелкий-2 | СуперСтар **
[Re: Віталій] 18 сентября 2008 в 13:25
В ответ на:

..я ВАС прошу.. ну ви перевірите, ще хтось провірить, а третій купить машину і ще 2 роки не буде знати, де знаходиться ВІН код на машині!!! ВПЕВНЕНИЙ,ЗНАЮ ТАКИХ !

+ стотысяч милионов...
markush | конь в пальто ***
[Re: Igon] 18 сентября 2008 в 14:26
В ответ на:

В ответ на:

вияснилось, що машина 2007 р.в . На моє фе , менеджер проконсультувавшись з своїм директором протянув мені конвертик з 500 грн.

у нас такие машины продавались с большой скидкой
т.е. когда еще во всей Украине Х был от 35-и - у нас от 32х
(если я правильно помню )

наверна ниправильна. когда у дилеров на складах были машины обоих годов, 2007й был на 1000 дешевле, а потом на 2000 опустили цену на 2008й
[Re: Віталій] 19 сентября 2008 в 18:19
І чим все закінчилось?
broken | епічєскій гєрой ***
[Re: Віталій] 19 сентября 2008 в 21:17
Шо вы суетитесь? Ездят не на годе, а на состоянии
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Я a в шоці з Ніссана!!! (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

25 користувачів і 114 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4968