autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Яку ціну авто брати для розрахунку КАСКО на 2-й рік? (+)

ChAO | V.I.P ****
23 сентября 2008 в 13:46
Зайнявся пошуком СК для страхування свого Тушкана на 2-й рік. А тут ще й з банку зателефонували і нагадали, що я вже сьогодні мав показати новий поліс страхування . Тому питання термінове.
Питання таке. Купував я автомобіль за 120800 грн. Зараз ця модель подешевшала в автосалонах і коштує 115800. Відповідно і ціни на б/у мають відштовхуватись від нової ціни. А як розраховувати КАСКО? Альфа-банк зі своєю Альфа-страхування розраховують по старій ціні (120800-12%). А я хочу 115800 мінус 10-12%. Чи може мені це не вигідно? Дівчина яка телефонувала з банку так і не зрозуміла моїх пояснень .
А якщо я застрахуюсь у іншого агента в тій же Альфа-страхування чи в ПРО100 (зараз тут застрахований) з розахунком 115800-10%, то чи не заверне назад такий поліс Альфа-банк?
ChAO | V.I.P ****
Re: Яку ціну авто брати для розрахунку КАСКО на 2-й рік? (+)
[Re: ChAO] 23 сентября 2008 в 13:56
Порахував. Різниця буде не велика. Десь 300-350 грн. Але ж і вони на дорозі не валяються і можна пустити на покупку цивілки.
То, що скажете?
Alfer | ex. EHOT_XP ***
[Re: ChAO] 23 сентября 2008 в 14:19
Страхова сума має значення при тоталі і при угоні. Вирішуй сам.
ChAO | V.I.P ****
[Re: Alfer] 23 сентября 2008 в 14:25
Ну я то можу вирішити звичайно. Мені більше дешевший варіант зараз до вподоби. Але як на це зреагує представник банку якому я покажу поліс страхування (потрібно відчитатись, що я застрахував авто)? Вони ж не звикли думати логічно. Особливо в телефонній розмові. А по факту можуть і палку в колесо вставити тупо користуючись інструкціями .
Alfer | ex. EHOT_XP ***
[Re: ChAO] 23 сентября 2008 в 14:38
А яка різниця, як він може зреагувати??
"У СК своя методика розрахунку вартості авто з урахуванням зносу". Це тобі практично цитата для представника банку. Я якось пробував просити "підкорегувати" ту суму, то було сказано, що вартість авто вираховується "по формулам згідно методики". Якої саме - я не уточняв, бо нема сенсу, все логічно,IMHO.
IFING | Один товарищ ***
[Re: ChAO] 23 сентября 2008 в 14:44
Если 115800-10% перекрывают невыплаченный остаток по кредиту, то банку какое дело? Страховой суммой есть рыночная стоимость автомобиля +/- 10%. Сколько стоит твой автомобиль в среднем сейчас? А в банке считают так: берут прошлогоднюю страховку, оттуда берут стоимость нового автомобиля, отнимают 9% и звонят тебе, что пора страховать.
ChAO | V.I.P ****
[Re: Alfer] 23 сентября 2008 в 14:46
Тобто по великому рахунку якщо мій агент погодиться, то можна рахувати взагалі 115800-12% (по телефону дівчина з банку сказала, що Альфа-страхування за перший рік віднімає саме 12%). Получиться ще невелика економія яка зараз для мене дуже доречна.
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 126 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3936