Троллейбусы стоят- все стоят. Тролейбус(да ещё длинный) стукнул Ниву, то-ли она его. Перекрыли выезд с площади на Кардачи. Площадь сейчас же себя заперла по кругу.
Не говори, сцуки! Я ехал в Турецкий городок - ребёнка вёз, прорвался по Донецкой, потом через оптовые базы на Волынской, выехал на Воздухофлотский - там уже до Жулян шо-ле тянулось, кричу "Не едьте на Севастопольскую!" . Народ смотрит выпучеными глазами и едет всё равно. Перед Севастопольской стоял народ по Краснозвёздному до спуска на Совки. Зато отрезок Севастопольская -Кардачи пустой - красотишша!
Да, такого я давно не видел Из двора было проблематично выехать (на Эрнста). Уехал огородами через Винницкую, Ушинского... Зато потом на Воздухофлотском было немного свободней, чем обычно
якщо спочатку затикаються караваєві дачі в сторону теліги і опа доходить до севастопольської - то на ній затикається внутрішнє коло з боку жулян. після цього дебіли (в першу чергу маршруточники) пробують обїхати затик по зовнішньому колу в сторону караваєвих - і затикають проїзд з жулян і з червонозоряного на повітрофлотський в сторону вокзалу. а дебіли з внутрішнього кола затикають проїзд з повітрофлотського в сторону жулян. після цього ще одні дебіли пробують обїхати по лівому ряду затик з червонозоряного на повітрофлотський і стає тунель. все - приїхали - всі будуть стояти навіть якщо причина затику на караваєвих розсосеться.
ну і все те саме тільки в іншій послідовності якщо затик починається на повітрофлотському-соломянскій.
і я навіть знаю чому там так виходить. тому що світлофор при виїзді з кільця на повітрофлотський в сторону вокзалу працює одночасно для повороту в сторону караваєвих і дає одночасно зелене з зеленим при вїзді на кільце з повітрофлотського (з боку вокзалу). а головна йде по повітрофлотському. тому при свому зеленому кільце стоїть і пропускає повітрофлотський щоб проїхати на караваєві. і коли таких бажаючих багато - пропускної здатності "порцій" між зеленим-червоним на кільці не вистарчає і починається опа бо всім треба.
здавалось би скільки там ту діаграму часову світлофорів скоректувати щоб коли на виїзді з кільця зелене - на вїзді на кільце було червоне...
зи. мій рекорд там - 2 год 30 хв від мвс до виїзду з площі.
Светофор там особо не при чём. Там много причин - и макдональдс, и дурацкая организация остановок, и односторонние улицы, и купол идиотский... А главная причина - то, что Севастопольская - сама по себе Ж0ПА. Ибо так сделана была в омельченковские времена.
В ответ на: Светофор там особо не при чём. Там много причин - и макдональдс, и дурацкая организация остановок, и односторонние улицы, и купол идиотский... А главная причина - то, что Севастопольская - сама по себе Ж0ПА. Ибо так сделана была в омельченковские времена.
про [*****] в принципі як запис в генах самого проекту площі - згоден 100% а про світлофор не скажіть. через нього в мене 2 рази в день лотерея. зранку - який ряд зайняти для проїзду з кільця на повітрофлотський щоб зліва не заблокували а справа не вїхали, а ввечері при вїзді на кільце навпаки - щоб зліва не вїхали а справа не заблокували.
А я в окно выглянул, узрел западло и поехал на маршрутке в сторону Лыбедской. Круг на Шулявку через Лыбедскую общественным транспортом меньше 50 минут. Отакое.
Теперь понятно, почему я сегодня малость на работу опоздал...В 8-00 стартанул с Васильковской, а на Смоленскую добрался в 9-10. На Краснозвёздном сразу учуял и пробирался через Кировоградскую-Монтажников-Соломенскую-Воздухофлотский-Антонова. Везде тянучки были, к площади Космонавтов пробрался к 9-00, а дальше просто красота - такой свободы на Кардачах давно небыло, все явно стояли до Севастопольской.
В ответ на: А в 7.45 на выезде с Головка на Краснозвездный, стоял разбитый пирожок. И тянучка собиралась от Севастопольской.
в 8:20 стоял в правой в сторону московской рено пирожок с разваленной мордой и выстрелившей подушкой, ну и газелька гаишная. оппонента не было водитель пирожка вроди жив, и то хорошо я думаю, напоролся на встречнега, осколки были на разделительной