autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

БТІ не повертає документи на гараж з реєстрації

Пандорин | RIP ***
27 октября 2008 в 14:34
Придбали гаражний бокс всі процедури щодо купівлі-продажу пройшли успішно залишилося лише зареєструвати в БТІ.
Гараж оформлений на мамку, на реєстрацію документи подавав я по довіреності. В БТІ прийняли документи разом із копією довіреності, Зараз документи вже готові однак відмовляються мені віддати тому, що в мене в довіреності не вказано "БТІ". Був в їхніх юристів - сказали, що це усне розпорядження їхнього керівництва, що в довіреністі обовязково має бути вказано "БТІ".

Суть питання: чи мають право не віддати мені документи зараз, адже розпорядження щодо наявності напису БТІ було усне, і тим більше, вони ж по цій довіреності прийняли від мене документи.
Інша справа якщо у мене довіреність складена не вірно і по цій довіреності вони дійсно не мають права видавати мені документи (незважаючи на дане розпорядження).
Текст довіреності - нижче, хто в цьому розуміється розясніть будь-ласка чи підходить дана довіреність і як діяти далі, якщо ж все таки підходить.
Нову довіреність робити накладно, адже мамка живе в Харькові + я на роботі + це додаткові витрати, які не хотілося б нести лише із-за "усного розпорядження".

ДОВІРЕНІСТЬ
Я, особа, що підписалася нижче, ...... , цією довіреністю уповноважую гр. ..... , бути моїм представником у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування, в тому числі у комунальних відділах, Київенерго, „Укртелеком" з питання реєстрації та відкриття особистих рахунків, подавати та одержувати, підписувати від мого імені різного роду заяви, документи, довідки, договори; бути представником у комунальних підприємствах та організаціях з питань: сплати комунальних послуг, одержання довідок про відсутність заборгованості, розпечаток, дублікатів, вести мої справи у всіх судових та адміністративних установах з усіма правами, що надаються законом позивачу, відповідачу, третій особі та потерпілому, у тому числі з правом закінчення справ миром, визнання або відмови повністю або частково від позовних вимог отримання грошей та майна, видавати усякого роду підписки, всюди замість мене розписуватись та виконувати інші дії, пов'язані з даною і довіреністю.
Довіреність видана строком на ТРИ РОКИ і дійсна до четвертого серпня дві тисячі дев'ятого року.

Дякую
FuntPND | важничающий писатель **
Re: БТІ не повертає документи на гараж з реєстрації
[Re: Пандорин] 28 октября 2008 в 10:54
А бокс в якому комплексі?
Пандорин | RIP ***
[Re: FuntPND] 28 октября 2008 в 13:34
Пр-кт. 40-річчя Жовтня 68

Власне проблему мажна вирішити 2 шляхами:
1) Приїде мамка й сама забере потрібно лише знайти час (адже вона також працює) + 980 км.
2) Можна зробити іншу довіреність, однак, проблема ж не в цьому - це буде така ж довіреність в якій будуть дописані 5 слів "у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування, в тому числі у БТІ", по такій довіреності документи мені віддадуть (запевнили на 100%), але ж суть довіреності не зміниться, я просто за власний рахунок (вартість нової дов. + втрачений час) задовільню УСНЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ начальства (ХАЧУ БАЧИТИ ТРИ БУКВИ "БТІ" Є - ВІДДАВАЙ, НЕМАЄ - ПОСИЛАЙ), я б ще зрозумів якби в мене не прийняли документи, так ні - почитали взяли копію довіреності - підійшла, по ній все оформили, поставили всі штампи, а прийшов забирати - нема БТІ і все тут - переробляй, чи в нашій державі це вважається нормою? як кажуть: "Дуракам Закон не писан, если писан то не читан, если читан то не понят, если понят то не так" .
Sanya | V.I.P ***
[Re: Пандорин] 28 октября 2008 в 14:14
В ответ на:

2) Можна зробити іншу довіреність, однак, проблема ж не в цьому - це буде така ж довіреність в якій будуть дописані 5 слів "у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування, в тому числі у БТІ"

Можно упростить процедуру: берете эту доверенность, приходите к тому же нотариусу, который выписывал доверенность, и просите его дописать фразу "в том числе в БТИ", кратко объяснив суть проблемы. Нотариус это делает быстро и бесплатно, заверяет печатью "Дописанному тра-та-та верить" - и вуаля! (я дважды такую процедуру проходил).
Tourist | вільний стрілок ***
[Re: Пандорин] 28 октября 2008 в 14:33
Пиши заяву, зараєструй її - в ній вимагай письмово обгрунтувати невидачу документів.
Видадуть аж бігом.
Пандорин | RIP ***
[Re: Sanya] 28 октября 2008 в 14:34
Sanya Дякую за пораду , але довіреність робилася в Харькові 2 роки назад, терміном на три роки. Так що краще вже нову зробити якщо без "БТІ" ну ніяк.

Завтра ще спробую з ними таким чином як радить Tourist
, а вже потім буду .
Пандорин | RIP ***
[Re: Пандорин] 29 октября 2008 в 23:15
Всім спасибі за підтримку і поради з мене при нагоді.
Сьогодні написав скаргу і
Віддали відразу (максимум 10 хв поговорив). Отже робимо висновк, або хотіли взятки, або просто людям мозги парять, щоб не парити свої (тож довіреність прочитати нуно, та ще й зрозуміти що прочитали , а то глянули знайшли БТІ і фсе, не знайшли - не наші проблеми.
Ну та ладно головне що я тепер з гаражем , але без машини Знову ж таки не без допомоги нашої "стабільної" країни, поки побудували гараж підняли ціну у 6 разів, а наперед інвестувати не дозволили.
А щас гривню на депозиті заморозили (до нового року) але тут уже і я - "тупость человеческая границ не имеет"
Так що зараз спокійно чекаю і після нового року буду .
З іншої сторони є час на вибір авто, хачу Суперб але до нового року він може стати неконкурентоздатним.
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 36 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4502