Придбали гаражний бокс всі процедури щодо купівлі-продажу пройшли успішно залишилося лише зареєструвати в БТІ.
Гараж оформлений на мамку, на реєстрацію документи подавав я по довіреності. В БТІ прийняли документи разом із копією довіреності, Зараз документи вже готові однак відмовляються мені віддати тому, що в мене в довіреності не вказано "БТІ". Був в їхніх юристів - сказали, що це усне розпорядження їхнього керівництва, що в довіреністі обовязково має бути вказано "БТІ".
Суть питання: чи мають право не віддати мені документи зараз, адже розпорядження щодо наявності напису БТІ було усне, і тим більше, вони ж по цій довіреності прийняли від мене документи.
Інша справа якщо у мене довіреність складена не вірно і по цій довіреності вони дійсно не мають права видавати мені документи (незважаючи на дане розпорядження).
Текст довіреності - нижче, хто в цьому розуміється розясніть будь-ласка чи підходить дана довіреність і як діяти далі, якщо ж все таки підходить.
Нову довіреність робити накладно, адже мамка живе в Харькові + я на роботі + це додаткові витрати, які не хотілося б нести лише із-за "усного розпорядження".
ДОВІРЕНІСТЬ
Я, особа, що підписалася нижче, ...... , цією довіреністю уповноважую гр. ..... , бути моїм представником у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування, в тому числі у комунальних відділах, Київенерго, „Укртелеком" з питання реєстрації та відкриття особистих рахунків, подавати та одержувати, підписувати від мого імені різного роду заяви, документи, довідки, договори; бути представником у комунальних підприємствах та організаціях з питань: сплати комунальних послуг, одержання довідок про відсутність заборгованості, розпечаток, дублікатів, вести мої справи у всіх судових та адміністративних установах з усіма правами, що надаються законом позивачу, відповідачу, третій особі та потерпілому, у тому числі з правом закінчення справ миром, визнання або відмови повністю або частково від позовних вимог отримання грошей та майна, видавати усякого роду підписки, всюди замість мене розписуватись та виконувати інші дії, пов'язані з даною і довіреністю.
Довіреність видана строком на ТРИ РОКИ і дійсна до четвертого серпня дві тисячі дев'ятого року.
Дякую