В ответ на: В целом - хорошая, удобная машина; а отзывы такие же, как и 1.5, только автомата на 1.3 нету.
А об'єму двигуна не замало на таку машину з кондиціонером? Хоча в мене на Партнері двигун 1,9 а потужність майже на 10 кіловат меньша ніж у Теріоса 1,3...
В ответ на: А об'єму двигуна не замало на таку машину з кондиціонером? Хоча в мене на Партнері двигун 1,9 а потужність майже на 10 кіловат меньша ніж у Теріоса 1,3...
Ну так 1.9 - мабуть, дизель? Там крутящий момент гарний. У мене був Канго з 1.2 інжектор, правда, без кондішена. Так, під горку він не розганявся; так, після 120 км/год набір швидкості бажав кращого, але! Для міських умов динаміки хватало з головою (двигун дає крутящий момент при невеликих відносно обертах), середній розхід за 4 роки експлуатації склав 7 л! Так питається, чи потрібен великий об"єм та потужність? Тільки для "гонщиків" та екстремальніх умов, які виникають не так уже й часто! ИМНО.
В ответ на: В целом - хорошая, удобная машина; а отзывы такие же, как и 1.5, только автомата на 1.3 нету.
А об'єму двигуна не замало на таку машину з кондиціонером? Хоча в мене на Партнері двигун 1,9 а потужність майже на 10 кіловат меньша ніж у Теріоса 1,3...
Порівняй крутний момент цих двигунів. Все стане ясно.