Рейд по 2-х магазинах в околиці дому нічого не дав, для дитини старше 3-х років знайов тільки одне крісло Chicco Key 2-3 за ціною $160 (по курсу 7, я думаю скоро піднімуть, бо така ціна стояла і при курсі 4,9). Ще були китайські по 500грн, тільки коли взяв в руки зрозумів що безпечніше дитині буде без нього.
Чікко - крісло загалом добротне, але не з кращих. В старі часи купив би, але ж криза кругом.
Вирішив зекономити, тільки не подумайте що на безпеці дитини, а на апетитах наших продавців.
Поверхневий аналіз інтернет магазинів США дав величезний асортимент крісел в ціновому діапазоні $40-300.
Вибрати досить важко, але пів дня сидіння в інтернеті принесло наступну інформацію:
Національна адміністрація безпеки руху США (державна, а не комерційна організація!) веде рейтинги дитячих крісел безпеки по різних вікових категоріях, мене цікавили рейтинги крісел для дітей старше 3-х років.
Крім того є багато інших оглядів, деякі з них безкоштовні
А ще знайшов такий цікавий сайт якоїсь академії педіатрів, там внизу сторінки лінки на сайти виробників крісел.
Краш-тестів не знайшов, та й зрештою, не дуже шукав - цієї інформації достатньо.
Потім почав порівнювати ціни, в наших інтернет-магазинах аналогічні моделі дорожчі десь так відсотків на 50.
В кінці кінців мій вибір зупинився на двох виробниках - Evenflo та The First Year, в кожного виробника кілька комплектацій моделі:
The First Years Compass Deluxe
Evenflo Big Kid
Зверніть увагу, різні ціни в основному на різні варіанти однієї моделі.
Мені сподобалось ТАКЕ.
Рвати на тему покупок в інтенеті змісту не бачу, але думаю що коли постаратись можна мінімізувати вартість доставки практично до нуля.
Хто знає як привезти - кажіть, але цікавить практичний досвід покупки з амазона.
P.S Ну оцініть якось мій вибір, чи що
P.P.S Прохання до модераторів оцінити корисність і на якийсь час прикріпити тему.
Змінено Tourist (23:55 22/11/2008)