autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Переоформление иногороднего авто в Киеве/Боярке (+)

ChandlerBing | V.I.P **
26 ноября 2008 в 10:30
В поисках решения проблемы (авто иногороднее, я живу в Киеве/пригороде) судьба привела меня к начальнику транспортного цеха, с которым я работаю. Он сообщил непонятную новость - я могу поехать с машиной, зарегистрированной в другой области, снять ее с учета по месту своей прописки (временной регистрации), и там же поставить на учет. Это правда?
Vazovod | Достоевский **
Re: Переоформление иногороднего авто в Киеве/Боярке (+)
[Re: ChandlerBing] 26 ноября 2008 в 10:40
В ответ на:

В поисках решения проблемы (авто иногороднее, я живу в Киеве/пригороде) судьба привела меня к начальнику транспортного цеха, с которым я работаю. Он сообщил непонятную новость - я могу поехать с машиной, зарегистрированной в другой области, снять ее с учета по месту своей прописки (временной регистрации), и там же поставить на учет. Это правда?

Незрозуміло,ти збираєшся це авто купувати?
пс:знімаєш авто з обліку там,де воно було зареєстровано,ставиш на облік там де прописаний.Якщо тимчасовий РТ є то навіщо тобі робити цю оборучку???Тобі його непотрібно реєструвати.Якщо ти хочеш,щоб ти був одноосібним власником,то хазяїн повинен зняти з обліку (можеш зробити і ти) і вже потім тут же зареєструвати.Тільки от дайці як на тебе подивляться
ChandlerBing | V.I.P **
[Re: Vazovod] 26 ноября 2008 в 11:14
Я вже його купив. Але в мене доручення. Встановлене ГБО. В тимчасовий талон його не впишуть, потрібно реєструвати... Простіше зняти авто з обліку й поставити на себе. Їхати туди, де воно зареєстроване - далеко. Саме в тому й питання - чи можна нікуди не їхати? Чи можна зняти авто з обліку не за місцем реєстрації авто, а за місцем реєстрації мене?
Vazovod | Достоевский **
[Re: ChandlerBing] 26 ноября 2008 в 11:29
можна.тільки ви будете здивовані роз...здяйтсвом і бардаком,яке твориться у нашому мрео.якщо вам вдасться зняти і поставити авто за 2 дні то це супер
Lazebnyy | патриарх ***
[Re: ChandlerBing] 26 ноября 2008 в 14:17
Если у тебя генералка, то ты не сможешь его на себя поставить. Нужно ставить на родственника и вписывать себя в тех. паспорт.
ChandlerBing | V.I.P **
[Re: Lazebnyy] 26 ноября 2008 в 14:25
Это наименьшая из проблем. Это вообще даже не проблема. Главное - чтобы это можно было сделать не по месту регистрации авто, а дома
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4397