Переоформление иногороднего авто в Киеве/Боярке (+)
26 ноября 2008 в 10:30
В поисках решения проблемы (авто иногороднее, я живу в Киеве/пригороде) судьба привела меня к начальнику транспортного цеха, с которым я работаю. Он сообщил непонятную новость - я могу поехать с машиной, зарегистрированной в другой области, снять ее с учета по месту своей прописки (временной регистрации), и там же поставить на учет. Это правда?
Re: Переоформление иногороднего авто в Киеве/Боярке (+)
[Re: ChandlerBing] 26 ноября 2008 в 10:40
В ответ на: В поисках решения проблемы (авто иногороднее, я живу в Киеве/пригороде) судьба привела меня к начальнику транспортного цеха, с которым я работаю. Он сообщил непонятную новость - я могу поехать с машиной, зарегистрированной в другой области, снять ее с учета по месту своей прописки (временной регистрации), и там же поставить на учет. Это правда?
Незрозуміло,ти збираєшся це авто купувати? пс:знімаєш авто з обліку там,де воно було зареєстровано,ставиш на облік там де прописаний.Якщо тимчасовий РТ є то навіщо тобі робити цю оборучку???Тобі його непотрібно реєструвати.Якщо ти хочеш,щоб ти був одноосібним власником,то хазяїн повинен зняти з обліку (можеш зробити і ти) і вже потім тут же зареєструвати.Тільки от дайці як на тебе подивляться
Re: Переоформление иногороднего авто в Киеве/Боярке (+)
[Re: Vazovod] 26 ноября 2008 в 11:14
Я вже його купив. Але в мене доручення. Встановлене ГБО. В тимчасовий талон його не впишуть, потрібно реєструвати... Простіше зняти авто з обліку й поставити на себе. Їхати туди, де воно зареєстроване - далеко. Саме в тому й питання - чи можна нікуди не їхати? Чи можна зняти авто з обліку не за місцем реєстрації авто, а за місцем реєстрації мене?