Так номер то чистий (обидва - принаймні з відстані 20 метрів читається без проблем)... і фари, і вікна... І навіть якщо замазаний, то який розмір штрафу? І як визначити рівень забрудненості? Зара на дорогах всяке поналивано-накашено-намішано... ще і будівництво недалеко... Записали 121ч5 (про забруднення там нічого не бачив) і вимагав з баришні 170 грн у касу... То на площі Перемоги...
В ответ на: Так номер то чистий (обидва - принаймні з відстані 20 метрів читається без проблем)... і фари, і вікна... І навіть якщо замазаний, то який розмір штрафу? І як визначити рівень забрудненості? Зара на дорогах всяке поналивано-накашено-намішано... ще і будівництво недалеко... Записали 121ч5 (про забруднення там нічого не бачив) і вимагав з баришні 170 грн у касу... То на площі Перемоги...
Ну в ст121 ч.5 за грязный номер и говориться. А что в протоколе, какое нарушение ПДД и что по факту нарушения написано? Если на дороге грязь, а менту все равно, то наверное нужно справку из метео брать о состоянии погоды, чтоб в суде можно доказать. А такой вопрос: передний номер чистый, задний грязный (с 20м не читается), на улице сухо. Наложен штраф по ст. 121 ч.5, правильно или нет? Т.е. нужно два номера в чистоте содержать или достаточного одного?
ТОДІ! 1. Чи достатньо мити тільки номери??? 2. А я не знайшов про забруднені номери... Тільки про відсутні або знищені... Мо кинете лінк на більш повний перелік?
В ответ на: ТОДІ! 1. Чи достатньо мити тільки номери??? 2. А я не знайшов про забруднені номери... Тільки про відсутні або знищені... Мо кинете лінк на більш повний перелік?
Я думаю достаточно, но. У меня в привычке держать чистыми фары, фонари, зеркала и стекла (это все влияет на безопастность движения), попутно протираю номера. Вот статья: ЧАСТИНА 5 Керування транспортними засобами: - не зареєстрованими - або не перереєстрованими в установленому порядку, - без номерного знака, - або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, - або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим, - а також без талона про проходження державного технічного огляду чи з талоном, що не належить цьому засобу або не відповідає вимогам стандарту
В ответ на: або з номерним знаком, ....чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів,
Вот только не учли то, что менты есть и слепые, близорукие (видел таких). Он и с 3-х метров толком номер не рассмотрит. А нам отдуваться??? Деньги ему на окулиста сдавать?
-або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим,
от по цій статті ввечері і будуть оштрафовані всі 100% водіїв бо передній номер не освітлюється а по адмінкодексу це наказуємо.
це я просто вчергове нашим дебілам нардупам що такі закони пишуть і приймають.
зи. я коли одному австралійцю розказав яке в нас наказання за брудні номери (для тих хто не дочитався - повторний на протязі року протокол по цій статті - в т.ч. і вилучення машини) то він довго ржав а потім запропонував виїжджати нафіх з нашого поліційного гондурасу в їх демократичну монархію.
Вот только не учли то, что менты есть и слепые, близорукие (видел таких). Он и с 3-х метров толком номер не рассмотрит. А нам отдуваться??? Деньги ему на окулиста сдавать?
відмірюєш 20 кроків, фоткаєш свою машинку з мєнтом на фоні і сидиш чекаєш шо він напише. думаю охота в нього зразу пропаде. а взагалі я ще пару тижнів тому купив в мЕтро відеокамерку ноунейм за 50 доларів - хай валяється в бардачку.