autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумFord форум

Заміна подушок двигуна (+)

OLd | старый писатель **
8 сентября 2003 в 18:56
Задня подушка просіла - небхідна заміна. Та ж ситуація і з передньою лівою. Виникає питання. Для того щоб їх замінити, багато роботи? Яка процедура заміни? Розбирати півдвигуна не потрібно? І чи є різниця в подушках для двигуна 1,6 та 1,8? По техпаспорту у мене 1.6, а насправді - 1.8.
Хтось з мондеїстів вже робив подібне?
Мондеовод | member *****
Re: Заміна подушок двигуна (+)
[Re: OLd] 8 сентября 2003 в 22:56
Я менял недавно заднюю, времени на замену-10 мин, а стоимость подушки-60 уе
А как это так по паспорту 1.6, а фактически 1.8, на инжекторе что написано?
OLd | старый писатель **
[Re: Мондеовод] 9 сентября 2003 в 00:58
На www.auto.ru мені вже пробили по ВІН-коду. З заводу там стоїть двигун 1.8. Я так гадаю, що в техпаспорті менший з-за того, що видно при розтаможці не хотіли більше бабла сплачувати. А так, по виду двигуна - хрєн скажеш. Треба знати, де шукати якийсь його надпис. Ти знаєш де?
Підкажи. Я завтра зможу подивитись.
Мондеовод | member *****
[Re: OLd] 9 сентября 2003 в 17:20
В ответ на:

На www.auto.ru мені вже пробили по ВІН-коду. З заводу там стоїть двигун 1.8. Я так гадаю, що в техпаспорті менший з-за того, що видно при розтаможці не хотіли більше бабла сплачувати. А так, по виду двигуна - хрєн скажеш. Треба знати, де шукати якийсь його надпис. Ти знаєш де?
Підкажи. Я завтра зможу подивитись.

Зайди на Мондеевский сайт на форум и дай свой ВИН, там через микрокат быстро его расшифруют со всеми подробностями:
http://www.mondeoclub.ru
А вообще открываещ капот и там на крышке инжектора должна быть надпись 1.6; 1.8 или 2.0, а по внешнему виду не отличиш
Autoua.netФорумFord форум

Додаткова інформація
Модератор:

LOMOND, moderator 

0 користувачів і 41 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2152