В ответ на: Нда - действительно висят... Я смотрел на следующий столб - а он на предыдущем висит оказывается... Приношу вам свои извинения, был не прав
Я фотографии разместил и написал об этом случае, не для того чтобы получать извенения, а чтобы народ меньше попадался на такие "постановы".... Так, что ненадо извенений
Спасибо! Буду благоарен если просмотрите и потправите вот это:
До Подільского районного суду, м. Києва, вул. Хорива, 21 Заявник: Д***** Олександр В******, що проживає за адресою: м. Київ, вул. *******************. Номер засобу зв’язку, тел: ********* Заінтересована особа: ВДАІ Шевченківського району м. Києва, місцезнаходження: м. Києв, вул Олегівська 32
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗИВ НА ПОСТАНОВУ У СПРАВІ ПРО АДМІНІСТРАТИВНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ
Постановою АА 05****4 по справі про адміністративне правопорушення винисеною інспектором ДПС Шевченківского РУ пр-ком Г****ко В****ом С*****чом від "17" грудня 2008 р. на мене було накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 450 гривень за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, вбачається, що я керуючи автомобілем по пр. Перемоги здійснив лівиий поворот на вул. Щербакова не зайнявши крайнє ліве положення на проїзній частині, чим порушив пункт 10.4 ПДР України. На підставі протоколу АД 05****0 вважаю, що дії інспектора ДПС Шевченківского РУ пр-ка Г******ка В****а С******ча, щодо розгляду справи про адміністративне правопорушення і винесення постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 450 гривень є незаконними, за обставинами відсутності події і складу адміністративного правопорушення . Відповідно, зважаючи на згадані вище фактичні обставини справи та юридичні міркування, вважаю довести до уваги Суду наступне: я ПДР України не порушивав. Перед в’їздом на перехрестя, який обозначан знаком 4.10 ("Круговий рух"), я рухався в середній смузі проїжої частині дорогі, їхав по перехрестю з круговим рухом, напряму руху не міняв і маневрів не здійснював. Моя позиція, зокрема, підтверджується протоколом АД 05****0, в якому інспектор ДПС Шевченківского РУ пр-к Г***ко виклав суть порушення, а також фотографіями з місцем розташування знаків і розмітки прикладеними в додатках..
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 287, 288 Кодексу України про адміністративні правопорушення,
ПРОШУ: 1. Скасувати постанову АА 05****4 по справі про адміністративне правопорушення від "17" грудня 2008 р. про накладення на мене адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 450 гривень та закрити справу про адміністративне правопорушення.
Додатки:
1. копія протоколу АД 05***0. 2. копія Постанови АА 05***4. 3. Фотографії в кількості семи штук на п'яти сторінках.
В ответ на: Буду благоарен если просмотрите и потправите вот это:
Вкратце. Формальности: 1. Вместо "заявник" - позивач. 2. Вместо "Заінтересована особа" - відповідач. Причем первый відповідач - господин инспектор самолично: именно он вынес постанову. ВДАІ - соответчик. 3. Вместо "позив" - позов. Да и вообще, называться это должно "позовна заява". 4. Пошлину уплатить надо (что-то гривны четыре, емнип), и квитанцию - к заяве приложить. Ну и далее по пунктам 106-й статьи КАСУ выверить надо еще раз. По сути: Ну, чуть корявый язык - то такое. Я бы еще особо и прямо подчеркнул, что пункт 10.4 ПДД не требует ехать из крайнего ряда на круговое, собственно, именно в этом суть твоих возражений, если я правильно их понимаю. И снес бы нащет "напрямку руху не миняв": создается впечатление, что ты вааще прямо по победы ехал и на щербакова не поворачивал, а это, я полагаю, не так.
ЗЫ. Все - ИМХО, понятное дело. Пользовать на свой страх и риск.
ЗЫЫ. Ну и мое имхо по наличию/отсутсвию нарушения. Емнип, там разметка есть: пунктирные линии между рядами. А на них наезжать можно только для перестроения. Для поворота налево - нельзя. Соответсвенно, на этом перекрестке направление движения по полосам определено разметкой. Так что состав правонарушения, имхо, есть.
В ответ на: Вкратце. Формальности: 1. Вместо "заявник" - позивач. 2. Вместо "Заінтересована особа" - відповідач. Причем первый відповідач - господин инспектор самолично: именно он вынес постанову. ВДАІ - соответчик. 3. Вместо "позив" - позов. Да и вообще, называться это должно "позовна заява". 4. Пошлину уплатить надо (что-то гривны четыре, емнип), и квитанцию - к заяве приложить.
Спасибо будем исправлять... А пошлину надо сразу оплачивать, или в суд с квитанцией прийти?
В ответ на: Ну и далее по пунктам 106-й статьи КАСУ выверить надо еще раз.
Будем читать....
В ответ на: По сути: Ну, чуть корявый язык - то такое. Я бы еще особо и прямо подчеркнул, что пункт 10.4 ПДД не требует ехать из крайнего ряда на круговое, собственно, именно в этом суть твоих возражений, если я правильно их понимаю. И снес бы нащет "напрямку руху не миняв": создается впечатление, что ты вааще прямо по победы ехал и на щербакова не поворачивал, а это, я полагаю, не так.
В принципе я написал что нарушение приписаное не соответствует действительности... напрямок руху - то да....
В ответ на: ЗЫ. Все - ИМХО, понятное дело. Пользовать на свой страх и риск.
ЗЫЫ. Ну и мое имхо по наличию/отсутсвию нарушения. Емнип, там разметка есть: пунктирные линии между рядами. А на них наезжать можно только для перестроения. Для поворота налево - нельзя. Соответсвенно, на этом перекрестке направление движения по полосам определено разметкой. Так что состав правонарушения, имхо, есть.
разметка там - 1.1 (вузька суцільна лінія) - поділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах; позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць стоянки транспортних засобів і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;
а непосредственно перед поворотом её нету, там разрыв...