autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Побаяним по круговому движению..... (3/3)

Джек | Супер писатель! **
Re: Побаяним по круговому движению.....
[Re: Star] 26 декабря 2008 в 10:51
В ответ на:

Нда - действительно висят... Я смотрел на следующий столб - а он на предыдущем висит оказывается... Приношу вам свои извинения, был не прав

Я фотографии разместил и написал об этом случае, не для того чтобы получать извенения, а чтобы народ меньше попадался на такие "постановы"....
Так, что ненадо извенений
Drunkard | **
[Re: Джек] 26 декабря 2008 в 11:05
В ответ на:

Несколько иначе, это как?
Подскажите, если вам нетрудно...

Подсказывал уже.
[Re: Drunkard] 26 декабря 2008 в 12:35
В ответ на:

В ответ на:

Несколько иначе, это как?
Подскажите, если вам нетрудно...

Подсказывал уже.

Спасибо!
Буду благоарен если просмотрите и потправите вот это:

До Подільского районного суду,
м. Києва, вул. Хорива, 21
Заявник: Д***** Олександр В******,
що проживає за адресою:
м. Київ, вул. *******************.
Номер засобу зв’язку, тел: *********
Заінтересована особа:
ВДАІ Шевченківського району м. Києва,
місцезнаходження:
м. Києв, вул Олегівська 32

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗИВ
НА ПОСТАНОВУ У СПРАВІ ПРО АДМІНІСТРАТИВНЕ ПРАВОПОРУШЕННЯ

Постановою АА 05****4 по справі про адміністративне правопорушення винисеною інспектором ДПС Шевченківского РУ пр-ком Г****ко В****ом С*****чом
від "17" грудня 2008 р. на мене було накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 450 гривень за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, вбачається, що я керуючи автомобілем по пр. Перемоги здійснив лівиий поворот на вул. Щербакова не зайнявши крайнє ліве положення на проїзній частині, чим порушив пункт 10.4 ПДР України.
На підставі протоколу АД 05****0 вважаю, що дії інспектора ДПС Шевченківского РУ пр-ка Г******ка В****а С******ча, щодо розгляду справи про адміністративне правопорушення і винесення постанови про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 450 гривень є незаконними, за обставинами відсутності події і складу адміністративного правопорушення .
Відповідно, зважаючи на згадані вище фактичні обставини справи та юридичні міркування, вважаю довести до уваги Суду наступне: я ПДР України не порушивав. Перед в’їздом на перехрестя, який обозначан знаком 4.10 ("Круговий рух"), я рухався в середній смузі проїжої частині дорогі, їхав по перехрестю з круговим рухом, напряму руху не міняв і маневрів не здійснював. Моя позиція, зокрема, підтверджується протоколом АД 05****0, в якому інспектор ДПС Шевченківского РУ пр-к Г***ко виклав суть порушення, а також фотографіями з місцем розташування знаків і розмітки прикладеними в додатках..

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 287, 288 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

ПРОШУ:
1. Скасувати постанову АА 05****4 по справі про адміністративне правопорушення від "17" грудня 2008 р. про накладення на мене адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 450 гривень та закрити справу про адміністративне правопорушення.

Додатки:

1. копія протоколу АД 05***0.
2. копія Постанови АА 05***4.
3. Фотографії в кількості семи штук на п'яти сторінках.

25 грудня 2008 р. / *********./
Drunkard | **
[Re: Джек] 26 декабря 2008 в 14:49
В ответ на:

Буду благоарен если просмотрите и потправите вот это:

Вкратце.
Формальности:
1. Вместо "заявник" - позивач.
2. Вместо "Заінтересована особа" - відповідач. Причем первый відповідач - господин инспектор самолично: именно он вынес постанову. ВДАІ - соответчик.
3. Вместо "позив" - позов. Да и вообще, называться это должно "позовна заява".
4. Пошлину уплатить надо (что-то гривны четыре, емнип), и квитанцию - к заяве приложить.
Ну и далее по пунктам 106-й статьи КАСУ выверить надо еще раз.
По сути:
Ну, чуть корявый язык - то такое. Я бы еще особо и прямо подчеркнул, что пункт 10.4 ПДД не требует ехать из крайнего ряда на круговое, собственно, именно в этом суть твоих возражений, если я правильно их понимаю. И снес бы нащет "напрямку руху не миняв": создается впечатление, что ты вааще прямо по победы ехал и на щербакова не поворачивал, а это, я полагаю, не так.

ЗЫ. Все - ИМХО, понятное дело. Пользовать на свой страх и риск.

ЗЫЫ. Ну и мое имхо по наличию/отсутсвию нарушения. Емнип, там разметка есть: пунктирные линии между рядами. А на них наезжать можно только для перестроения. Для поворота налево - нельзя. Соответсвенно, на этом перекрестке направление движения по полосам определено разметкой. Так что состав правонарушения, имхо, есть.
[Re: Drunkard] 26 декабря 2008 в 17:30

В ответ на:

Вкратце.
Формальности:
1. Вместо "заявник" - позивач.
2. Вместо "Заінтересована особа" - відповідач. Причем первый відповідач - господин инспектор самолично: именно он вынес постанову. ВДАІ - соответчик.
3. Вместо "позив" - позов. Да и вообще, называться это должно "позовна заява".
4. Пошлину уплатить надо (что-то гривны четыре, емнип), и квитанцию - к заяве приложить.

Спасибо будем исправлять...
А пошлину надо сразу оплачивать, или в суд с квитанцией прийти?

В ответ на:

Ну и далее по пунктам 106-й статьи КАСУ выверить надо еще раз.

Будем читать....

В ответ на:

По сути:
Ну, чуть корявый язык - то такое. Я бы еще особо и прямо подчеркнул, что пункт 10.4 ПДД не требует ехать из крайнего ряда на круговое, собственно, именно в этом суть твоих возражений, если я правильно их понимаю. И снес бы нащет "напрямку руху не миняв": создается впечатление, что ты вааще прямо по победы ехал и на щербакова не поворачивал, а это, я полагаю, не так.

В принципе я написал что нарушение приписаное не соответствует действительности...
напрямок руху - то да....

В ответ на:

ЗЫ. Все - ИМХО, понятное дело. Пользовать на свой страх и риск.

ЗЫЫ. Ну и мое имхо по наличию/отсутсвию нарушения. Емнип, там разметка есть: пунктирные линии между рядами. А на них наезжать можно только для перестроения. Для поворота налево - нельзя. Соответсвенно, на этом перекрестке направление движения по полосам определено разметкой. Так что состав правонарушения, имхо, есть.

разметка там - 1.1 (вузька суцільна лінія) - поділяє транспортні потоки
протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах;
позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає
межі місць стоянки транспортних засобів і край проїзної частини
доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;

а непосредственно перед поворотом её нету, там разрыв...
Drunkard | **
[Re: Джек] 26 декабря 2008 в 17:44
В ответ на:

А пошлину надо сразу оплачивать, или в суд с квитанцией прийти?

Суду нада квитанция. Скока точно пошлины, и куда именно платить - не скажу, не знаю.
В ответ на:

В принципе я написал что нарушение приписаное не соответствует действительности...

Ну так это надобно расписать в подробностях.
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Побаяним по круговому движению..... (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2094