autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

Обережно! Шахрайство з талонами на бензин! (+)

ChAO | V.I.P ****
25 декабря 2008 в 13:17
Не буду довго розповідати, що де і як.
Запропонували талони на бензин укртатнафтовські. Дуже дешево. Домовились, зустрілись. Дали один талончик з яким я підійшов на заправку і попросив касира перевірити чи він діє. Талончик виявився правильним, з усіма видами захисту (водяні знаки, металеві полоски, якісний друк, яскраві фарби). Коли почали мені відраховувати вже мою кількість талонів, то я помітив, що кольори тускліші а мілкий текст на зворотній стороні талона надрукований простим темним кольором а не ядовито-жовтим. Придивившись побачив, що "талони" не мають захисних полосочок і надруковані на простому папері. Розібрати мілкий шрифт абсолютно не можливо - весь малюнок розмазаний.
Шахрай тут же був посланий подалі. Жалію тільки, що був один бо так би мабуть всетаки надавали йому стусанів. Правда в людному місці була зустріч.
Будьте обережні - купуйте талони тільки у перевірених продавців і якщо точно впевнені в оригінальності талонів.
Телефони дільців: 80980472928, 80935957511. Не перевіряв але гадаю, що картки вже викинуті. Хоча бажаючі можуть спробувати купити...
DimonDSV | V.I.P **
Re: Обережно! Шахрайство з талонами на бензин! (+)
[Re: ChAO] 25 декабря 2008 в 16:01
о, сегодня только заправлялся на ихней АЗС и парень спрашивал где талонов купить можно, так его отправили в офис (сказали обратится в офис и дали визитку с координатами).

жаль, что купить на самой заправке нельзя.
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 110 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2762