Расскажите про велотренажеры, чем дешевые от дорогих отличаются+
9 сентября 2003 в 17:32
и стоит ли дешевый покупать, а если купить то что? а то зашел в магазин а там много до 1000 грн. и за 900 и за 700, а продавец редкий тормоз все что я с его слов понял про отличия это - "чем дороже тем лучше" и еще какието лопотаня про навороченый компьютер
"Головне у велотренажері - це правильний руль". Правильний в тому сенсі, щоб на нього було зручно речі вішати, бо іншого застосування вже десь так через місяць він, скоріш за все, не матиме Я це підтверджую, як власник велотренажера Тому, якщо хочеться крутити педалі, краще купити велосипед. Якщо вже так хочеться велотренажер, то можна купити звичайний совіцький "Здоров`я". І навіть б/у-шний, як це зробив я. Бо він неубієнний, конверсія ж І обійшовся мені всього в 150 грн. А взагалі, раз мова йде про тренажери, то краще ІМХО купити емулятор греблі. Вони починаються десь так від тисячі гривень. Як на мене, то це найдостойніший тренажер, на якому пропрацьовуються максимальна кількість груп м`язів. Правда його вже під вішалку ніяк не пристосуєш
Меня тут тоже вся конфа отговаривала от покупки Особенно Фетус с Нетгаем Не послушался, купил и до сих пор не жалею. Покупал по каталогу Quelle не брендовый (типа кеттлера) а какой-то там "Марс" магнитный тренажер. Купил по каталогу т.к. на тот момент действовала акционная скидка и все счастье обошлось в 130 у.е. Аналоги в наших магазинах стоят около 300 уе. Если еще не передумал, зайди на бывший ледовый стадион (слева от дворца спорта) в ОТТО-посылторг. Полистай каталоги. Думаю подберешь что нибудь