есть вот такой перекресток. одна из улиц - односторонняя. мне нужно проехать к себе домой под кирпич и повернуть налево во двор. Разрешено или запрещено?
Re: а напомните - ка мне о действии знака "Въезд запрещен"
[Re: s35] 14 января 2009 в 11:25
В ответ на: есть вот такой перекресток. одна из улиц - односторонняя. мне нужно проехать к себе домой под кирпич и повернуть налево во двор. Разрешено или запрещено?
Запрещено. На "кирпич" послаблений для "гражданских" автомобилей нету. Разве только трамваям, или скорой с мигалками.
[Re: s35] 14 января 2009 в 11:42
В ответ на: мне нужно проехать к себе домой под кирпич
додому можна проїхати тільки під "бублик"(рух заборонено). під "кірпіч" (вїзд заборонено) проїхати не можна. і це правильно бо в 99% випадків кірпіч висить з протилежного боку вулиці з одностороннім рухом.
[Re: keshik] 14 января 2009 в 12:42
3.1-3.8, 3.11 - на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;
[Re: MAKS DGAN] 14 января 2009 в 13:02
В ответ на: 3.1-3.8, 3.11 - на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;
може пан зверне увагу на те, що це не відноситься до знаку 3.21?
В ответ на: есть вот такой перекресток. одна из улиц - односторонняя. мне нужно проехать к себе домой под кирпич и повернуть налево во двор. Разрешено или запрещено?
Запрещено. На "кирпич" послаблений для "гражданских" автомобилей нету. Разве только трамваям, или скорой с мигалками.
чего делать, если у въезда во двор (не проездной) висит кирпич?