autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Morkovka | Супер писатель! ***
Re: Штрафонули за знак 50 на трассе
[Re: PAMih] 19 марта 2009 в 10:07
Супер!
А текст позова где-то выложен?
PAMih | Достоевский ***
[Re: Morkovka] 19 марта 2009 в 12:42
В ответ на:

Супер!
А текст позова где-то выложен?

Вроде выше был, но еще раз выкладываю.

Зазначену постанову винесено щодо мене співробітником ДАІ ніби то за невиконання вимог дорожнього знаку 3.29 - обмеження швидкості 50 км/годину.
Постанова не відповідає обставинам справи, вимогам закону та підлягає скасуванню з таких підстав:
Мене обвинувачено в невиконанні вимог дорожнього знаку, а невиконання вимог знаку полягає саме в перевищенні швидкості, яка вказана на дорожньому знаку, на 16 км/год. На даний час, ст. 122 КпАП України, передбачає відповідальність перевищення швидкості тільки більше як на 20 км/год. А я рухався зі швидкістю меншою ніж швидкість, за яку призначено відповідальність у вигляді штрафу.
Також, ч.1 ст. 122 КпАП України передбачае порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг як один вид порушення. Тобто потрібно порушити як вимогу дорожнього знаку так і розмітку дороги разом, але я розмітки доріг не порушував. Таким чином, знову ж таки, порушення, яке передбачає ч.1 ст. 122 не було мною вчинено.
Також це порушення підпадає під конкуренцію загальної та приватної норми, а саме по відношенню до знаку «обмеження швидкості». Використовується приватна норма – в даному випадку норма про швидкість (перевищення до 20 км/год.), а не про знаки (яка є в даному випадку загальною нормою).

За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.

На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,

ПРОШУ:
Постанову (серія ВХ №027590) по справі про адміністративне правопорушення
від 15.01.2009р. винесену відповідачем стосовно мене - скасувати.
Від сплати судового збору (державного мита) на підставі ст.288ч.5 КУпАП звільнений.

Додатки:
1). 2 копії постанови органу ДАІ
2). 2 копії протоколу
3). 2 копії адміністративного позову
aldudko | новичок *****
[Re: PAMih] 19 марта 2009 в 13:18
Да уж! такое постановление само по себе лишь по форме является основанием для обжалования! На месте ИДПС я бы так и сделал.
У нас постановления выглядят намного лучше.
Вот, например, одно из вступивших уже в законную силу:

Жорж | старый писатель **
[Re: aldudko] 19 марта 2009 в 13:33
Что значит написанная от руки последняя фраза?
Почему не набрала сили?
aldudko | новичок *****
[Re: Жорж] 19 марта 2009 в 13:42
Набрала, просто у меня нет под рукой последней копии, где "не" отсутствует - она у клиента.
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Штрафонули за знак 50 на трассе (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 140 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7866