Допоможіть з проблемою! Постійні збої в роботі датчика топливного баку Corsa 1990р. Може хтось знає замінник який можна було б використати - пишіть huzul2009@meta.ua Наперед вдячний за допомогу!!!
Проблема в тому, що нові дачики не поставляють. Я звертався в декілька авто магазинів, але безрезультатно! Б/у взагалі катастрофа-одна і таж проблема: перетерті доріжки на схемі!
1. заполнить профиль (мне удобнее общаться с человеком, который не лентяй) 2. нажать мышкой на слово "странно" и добраться до первоисточника, который привезёт
Я не ліньтяй, просто новачок! На сайті був, дякую за підказку, але цю програму бачив в одному із автомагазинів в який я звертався, на сайті по моїй деталі одні "---"! Думаю що в магазинах казали правду!
и кстати недавно пришлось копаться в бензонутрях корсы... ничего нового там не увидел опель как опель, молоток - зубило... и весь бензонасос с датчиками у тебя в руках
Номер деталі 1254164 - це за каталогом по твоїй зсилці! Один чоловік мені розказував що є замінник, але він не пам'ятає від якої моделі авто, і попередив що треба переробити кріплення на самому баці! Дякую що намагаєшся мені допомогти!!!
В ответ на: Номер деталі 1254164 - це за каталогом по твоїй зсилці!
На aza.com.ua есть данная деталь по цене $89,46 и сроком доставки 8 дней (компания одесская, но в Киев они доставляют без проблем - заказывал у них пару раз некоторые редкие запчасти).
На autopart.com.ua данный датчик показывается в наличии по цене 20,40 евро.
На partmaster.com.ua просят $78,85 со сроком доставки 14 дней (цена с доставкой).