autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Славута. 2 роки, 21ткм. Звіт і загальні враження. (+)

Нarry | важничающий писатель ****
23 сентября 2003 в 01:35
Вчора закінчилася гарантія на моє авто - така собі кругла дата в житті машинки. Можна робити деякі підсумки та висновки.

Що робилося - 3 ТО, 2 гарантійних ремонти і трошки туніх.

ТО - воно і в африці ТО. роботи регламентовані, тож їх варто сприймати як планові удари по сімейному бюджету. Одне тільки відзначу, що оливу брав якісну в перевіреному магазині і ненашого розливу.

Обидві гарантійки були заміною баяну, причому останній недавно на новий акордеон. щось я закурликався - то все про гальмівну систему. Заводська прожила 7.5 ткм з колодками Дафмі, гарантійна дотягнула трошки поза 20 ткм з колодками ДББ. Як себе буде поводити нова пацанська - побачимо.

Туніх полягав в встановленні протитуманок майже одразу після покупки (як почалися тумани) і нещодавто в заміні амортизаторів на вставки КАЯБА. Звісно, що амортизатори робилися на Пластику - зранку авто залишив, ввечорі забрав. Можна було спробувати поміняти їх теж по гарантії (правий то вже давно аж просився) але після тестування Костиної (Косіята) машинки вирішив що так буде краще. І дійсно, авто наче підмінили - підвіска стала трошки жорсткішою (імхо якраз скільки треба), нерівності проходить як танк а при стрибках по бордюрах нічого не гупає зі страшним резонансом.

Тепер про саме авто: як на мій погляд, свої гроші відробило. справно возило мою ... з дому і на роботу, а деколи і всю сім"ю трохи далі, в Карпати по джиперських стежках. І ніколи не відмовлялося поганятися з іншими гарними машинками, здебільшого перемагаючи перегони. Увесь мій догляд окрім планового полягав у доливанні незамерзайки чи спирту в бачок омивача (а деколи і просто води). А ще кілька разів в рік міняв гуму з літньої на зимову і навпаки.

прочитав що нашкрябав - вийшов опус про майже ідеальне авто хоча насправді так воно мабуть і є. Кожна річ, якщо від неї не вимагати більше її можливостей, прослужить рівно стільки, скільки зможе.
Sevlad | yaSergey ***
С годовщиной :) (+)
[Re: Нarry] 23 сентября 2003 в 01:48
В ответ на:

як на мій погляд, свої гроші відробило

Ну так написал, вроде она уже умерла Не пугай людей...
Re: Славута. 2 роки, 21ткм. А так в мене встановлено вогнегасник (+)
[Re: Нarry] 23 сентября 2003 в 01:54
Прикріплені файли (32 завантажити)
пам"ятаю були в нас колись дебати на цю тему, ось мій варіант - спереду під пасажирським сидінням на двох саморізах. перед тим як прикручувати, спробував голкою через ковролін де є метал, щоб не вийшло так що один гвинт в бляху, а другий - в тряпку при цьому він кріслу рухатися не заважає, до того ж тримаючи килимок щоб не совгався під ногами надто енергійних пасажирів

пам"ятаю були в нас колись дебати на цю тему, ось мій варіант - спереду під пасажирським сидінням на двох саморізах. перед тим як прикручувати, спробував голкою через ковролін де є метал, щоб не вийшло так що один гвинт в бляху, а другий - в тряпку  при цьому він кріслу рухатися не заважає, до того ж тримаючи килимок щоб не совгався під ногами надто енергійних пасажирів
Re: С годовщиной :) (+)
[Re: Sevlad] 23 сентября 2003 в 01:55
А хто лякає? навпаки, тепер пішов чистий прибуток
Sevlad | yaSergey ***
Не понял как он там держться (+)
[Re: Нarry] 23 сентября 2003 в 02:25
ты ж не намертво его прикрутил?

У мен он тоже там лежит, но не прикрученый, просто себе лежит между резиновым ковриком и сидением, никому не мешает
Re: Не понял как он там держться (+)
[Re: Sevlad] 23 сентября 2003 в 02:35
вогнегасник має кріплення - між ним і кузовом видно такий собі червоний дротик, товщоина десь з 3 мм. вони прикручене, а він вставляється в нього.
S.Kurb | старый писатель ***
Как будто фотка из моей машины :)) (+)
[Re: Нarry] 23 сентября 2003 в 06:49
И место тоже, и огнетушитель такой же! По размеру действительно подходит идеально, сиденье не цепляется, и огнетушитель под рукой.
Tigor | Тавроманьяк **
Каябу вставил и вперед и на зад? (-)
[Re: Нarry] 23 сентября 2003 в 16:33
Каябу вставил и вперед и на зад?
Re: Тільки спереду. (+)
[Re: Tigor] 23 сентября 2003 в 19:55
Задні ми теж хотіли підібрати, навіть хлопцям дав свій старий задній - але їхній київський склад щось не дуже в цьому зацікавлений, так мій мамортизатор там і лежить...

може б наші київські хлопці туди нагрянули невеличким наскоком і по складу пошуршали?
Autoua.netФорумЗАЗ форум

Додаткова інформація
Модератор:

moderator 

0 користувачів і 58 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1421