На вихідних вирішив акустику в передніх дверях змінити. Штатні динаміки вже досить сильно "халтурили". Примірив блини Кенвуда і виявив, що необхідно скористатись болгаркою для збільшення місць для посадки. Зробив, просвердлив нові отвори для кріплення і притягнув болтами до металу через шумоізоляційний матеріал у виді поролону, який там був встановлений. Тепер наслідки: звук став значно гарнішим, проте помітив (але вже після того як зібрав двері), що скло опускається лише наполовину. На середині свого шляху упирається в магніт динаміку. Глибина динаміку - 83 мм. Виходить, що необхідно або інші купувати, або робити подіум. Ніхто не знає, на яку реальну товщину можна зробити подіум, щоб можна було б нормально закріпити карту. Хтось вже експериментував?
Поламаю голову на вихідних, можливо і вирішу дане питання. Потім повідомлю. Хоча на даний час, якщо не вийде з подіумом, то вирішив поки обмотати чимось магніт, щоб скло не тріснуло від ударів. А надалі, купити двополосні блини (вони не такі глибокі) і поставити наперед. А Кенвудовські втулити в задні двері. Всеодно там скло до половини опускається з-за конструктивних властивостей дверей....
Я не подскажу, хотя сам тоже хочу поменять. К стати я уже давал тебе ссылку на мондео форум, там эта тема уже разбиралась и есть дельные советы. http://www.mondeoclub.ru/phpBB2/index.php И ПОИСКОМ пройдись по форуму много чего найдёшь интересного по моне