Re: У власника ВРТ. Чи маю право виписувати ВРТ (довірен) ін
[Re: Sanya] 9 февраля 2009 в 12:30
В ответ на: Ну тогда я могу тебе только предложить попробовать выписать ВРТ на 50 лет на временное свидетельство о регистрации. С удовольствием почитаю о твоих успехах
Насколько я вижу правила регистрации - ОБЯЗАНЫ выписать. Правда, со ссылкой в самом талоне "действительно только по предъявлению временного свидетельства".
Re: У власника ВРТ. Чи маю право виписувати ВРТ (довірен) ін
[Re: Drunkard] 9 февраля 2009 в 12:51
Отже, розказую. В суботу як і домовлялися з МРЕВ прийшов я до них. А горло простужене і таблеток не люблю, то жє голос як у Вітаса сильно писклявий. Загаляну в у віконце і ця рожа мою відразу впізнала (запам"ятав мене після скандалів ). Запросили мене в кабінет, сказали шо начальника МРЕВ немає, то ж будуть розбіратися самі. Тільки я сказав, що прийшов скаргу ще одну писати (писклявим голосом, розсмішив там всіх, ніхто не злякався) одразу вибачилися, сказали що по закону маю право робити з машиною шо хочу, а по службовим інструкціям ні! Якшо хочу жити по закону, то ось мені всі документи на руки (підтвердження, шо мою машина не в угоні і документи (бланки) на отримання постійного техпаспорту. Взяв бумаги, сказав "дякую". Хотів все оформити в суботу, але довго спав, то ж до обіду (в суботу працюють до 14.00) не втиг би. Всі бумаги заповнені, піду у вівторок (завтра). Якшо скажуть знову звірку номерних агрегатів і всього всього шо я проходив 3,5 місяці тому і знову за все ще платити напишу ще одну скаргу! Думаю платити тільки за зміну ВРТ на техпаспотр. Ситуацію поки розрулили. Поживемо побачимо. Дякую всім хто писав. То ж і самі пишіть чиновникам