Для тих, кому не байдуже!
В мене одне питання, крик душі, вірніше вже не крик, а стогін – до яких пір буде продовжуватися безпокаранність та жахлива поведінка деяких керівників відділень ДАІ?
Я мешканець м.Вознесенська Миколаївської області. Одного разу мене затримали співробітники Вознесенського ДАІ за те, що напередодні випив пляшку пива. Мій мопед поставили на штраф майданчик. Чотири доби поспіль я з ранку до пізнього вечора провів під приміщенням ДАІ зі сподіванням забрати свій мопед. Я винен, спору немає. Але, те, що я побачив за цей час, мене так шокувало, що слів бракує. Всі ці чотири доби мене не допускали до начальника, так як він був “дуже зайнятий”. Першого разу я сам зайшов до кабінету начальника ВДАІ капітана міліції Дерев”янко Олександра Володимировича. Він спав, поклавши голову на стіл. В кабінеті стояв недобрий запах спиртного. Коли я вийшов шокований, мене попередили – не турбувати. Наступного дня я простояв під приміщенням ВДАІ до 21 години (сказали почекати). До кабінету начальника неодноразово заходили якісь люди з пакунками, виходили, та знову заходили з пакунками. Чувся галас, сміх, та з розкритого вікна йшли клуби сигаретного диму. Далі почалося цікавіше. Коли стемніло на вулицю почали нетвердою ходою виходити люди, які по вказівки Дерев”янко О.В. вибачте, справляли свої потреби прямо з ганку приміщення. Коли все завершилося, Дерев”янко О.В. сів за кермо свого автомобіля та поїхав!!! Так продовжувалося всі чотири дні – начальник пив та веселився. Коли, нарешті, я дійшов до нього, мене спитали: “Гроші є? Скільки? Заплати за штраф майдан а інші давай сюди.”
Я все заплатив, мопед забрав. Зрозумійте, це – не поодинокий випадок. Все місто стогне від пиятики та розгильдяйства начальника. Скільки раз його бачать в “забігайлівках” у формі та нетверезому стані. Донька мого приятеля яка одного разу відпочивала з компанією, казала, що він брутально та нецензурно чіпляється до дівчат та пропонує їм задоволення. В одній із саун міста побив дівчину та посуд, а коли не виявилось при собі грошей, щоб заплатити, залишив своє посвідчення, і, знову ж таки, п’яний сів за кермо свого автомобіля та поїхав.
Хочу сказати, що я дзвонив на телефон довіри Києва (знайшов у журналі), там мені відповіли: “А звідки Ви знаєте? З ним пили? Дзвоніть до свого Миколаївського довірника.” В Миколаєві відповіли, що мовляв, розберемося. На цьому, мабудь, закінчилося. Дерев”янко О.В. п’є до сих пір, гроші з людей збирає немалі. І поки він буде тут на посаді, людям у місті спокою не буде, це знають майже всі мешканці міста.
Отож, якщо й після цього ніхто з керівництва не відреагує та не допоможете, то не дивуйтеся, якщо раптом почуєте в Новинах, що начальник ВДАІ м.Вознесенська Дерев”янко О.В. перебуваючи у стані сп’яніння збив людину (а можуть ще й бути випадки зґвалтування, до того йде). Перед всім містом запаплюжене звання працівника міліції та викликає сміх ім.”я начальника ВДАІ Дерев”янко О.В.
==============
Шоу продовжується!
Знову привіт з Вознесенська! Свого прізвища я не називаю та й не назву. По одній простій причині: це буде продовжуватися вічно і ніхто нічого з ним не зробить, а я боюся помсти. Я маю на увазі начальника ДАІ Вознесенська Миколаївської області Дерев’янко О.В. Ну приїздили до мене з перевіркою з Миколаєва, ну, мабуть, помахали пальчиком, мовляв, “ну-ну”, але ж на цьому й закінчилося, бо Дерев’янко О.В. продовжує святкувати перемогу.
Я навмисно прослідив на вихідних за ним. Як же було весело! 24 січня у суботу, Дерев’янко О.В. почав свій вечір з кафе “Тет-а-Тет”, після чого, з трьома дівчатами в обнімку під’їхали на його ж власному авто до кафе “Берізка”, де продовжувалося свято. Дерев’янко О.В. у формі та з дівчатами, відчуваючи себе королем, святкував на “всю”. Неодноразово під’їздили до кафе патрульні машини, щось передавали начальнику. Він фотографувався з дівчатками в приміщенні кафе, люди дивувалися, дивлячись на п’яну людину у формі, та питали: “Хто це?”, інші відповідали: “Начальник ГАИ”. Дерев’янко О.В. всім нагадував: “Не переживайте, я тут начальник, нема чого боятися!” (це він дівчаток так заспокоював.
Ну що вам ще сказати? Як говориться, горбатого могила виправить...
ДЗГ МВС Украины