Думаю, зпочатку варто поцікавитись, чи можливо переобладнати на газ вибраний вами бус. ..просто пригадую, що газові балони повинні розміщуватись у місці, яке відокремлене! від салону авто... З легковими авто все зрозуміло, - у них є багажник, а у бусів нема.. ..не знаю, але думаю що вихід якійсь все таки є.
... як ви дивитесь на заднєпривідний вант.фургон ІСУЗУ МІДІ 2,2 звичайний дизель; в звичайному кузові, або подовженому? Розхід палива на 100км - 8 літрів. Із відремонтованим двигуном 7-7,5л. Машину 1992-1995р.в. в нормальному стані можна купити за 18-25 000 грн. (Кап.ремонт двигуна - 1000у.о.(-запч.+робота); задній міст б/у- 200у.о.(про новий - не знаю); насос високого тиску (тнвд) - 600євро новий. Підшипники задньої ступиці по 300грн. за штуку орієнтовно; Коробка - 200у.о. за б/у. про нову не знаю; Передні "лапи" різьбові - тобто без сайлентблоків - служать набагато довше, ніж лапи на сайлентблоках, проте потребують спринцювання солідолом що 3 місяці. Зимою !обовязково! шипована гума + груз на задню вісь - інакше про їзду можна забути. ІСУЗУ МІДІ бувають і з бензиновим двигуном, і 4WD (не знаю чи не буде проблем із запчастинами при ремонті ходової на 4WD)...
...P.S. ІСУЗУ - найдешевша моя пропозиція вам. звичайно при 8000євро можна підібрати щось комфортніше, новіше, свіжіше...
Змінено Hevington (20:19 05/02/2009)
Редагувати
Відповісти
Цитувати