autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Подскажите про текст письма банку

Myrrzik | Супер писатель! ***
23 февраля 2009 в 10:53
банк Киев! депозит закончился 28.01

Денег не отдают.

надо написать письмо, + есть важная причина ( смерть маминой мамы) - в период депозита ( он открыт был на 3 месяца)

Что как писать! Что еще делать , спасибо!
Sun | СуперСтар ***
Re: Подскажите про текст письма банку
[Re: Myrrzik] 23 февраля 2009 в 22:51
Телевизор смотри изредка, новости в частности. На прошлой неделе в центре Киева куча такого же народа блокировала улицу возле их центрального офиса, требуя вернуть свои деньги. Милиция разогнать не смогла. Добились того, что вышел временный управляющий и глупо улыбаясь ничего толком не пообещал
Так что письма писать им же - вряд ли поможет
Нафаня | Достоевский **
[Re: Myrrzik] 24 февраля 2009 в 11:21
У меня там депозит заканчивается во второй половине марта. Вообще планирую иск в суд составить, все остальное имхо бесперспективно... Да, по п.37 ст.4 Декрета КМУ Про державне мито такие иски от уплаты пошлины освобождаются.

Письмо можно такого плана отправить (но вроде такие письма ничего не решают ), разве что допишешь какие у тебя обстоятельства, может банк примет во внимание:

З А Я В А

10 листопада 2008 р. між мною, Имярек (далі Вкладник) та Відділенням № ююююювюьвлоавоа (далі Банк), було укладено договір банківського вкладу «вдвовлова» № 1111111111111111 (далі по тексту Договір), згідно якого Вкладник передав грошові кошти в сумі ОЧЕНЬМНОГО грн. Банку строком на ЧЧ днів, з умовою виплати Банком відсотків по вкладу та повернення суми депозитного вкладу після завершення строку вкладу.
9 лютого 2009 р. я звернулся до відділення №ЧЧ для одержання суми вкладу та нарахованих відсотків, що передбачено п.АААА та ИИИ Договору але мені було відмовлено в поверненні суми депозитного вкладу.
Зазначу, що такою відмовою Банк не тільки порушує Договір але й:
• суворо порушує права людини в сфері приватної власності. Так відповідно до ст. 321 Цивільного кодексу України «право власності є непорушним», а згідно статті 41 Конституції України «кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю»;
• у відповідності до ч.1 ст. 1060 Цивільного кодексу України "Договір банківського вкладу укладається на умовах видачі вкладу на першу вимогу (вклад на вимогу) або на умовах повернення вкладу зі спливом встановленого договором строку (строковий вклад) банк зобов`язаний видати вклад на першу вимогу вкладника;
• згідно зі ст.41 Конституції України: Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним. Примусове відчуження об'єктів права приватної власності може бути застосоване лише як виняток з мотивів суспільної необхідності, на підставі і в порядку, встановлених законом, та за умови попереднього і повного відшкодування їх вартості. Примусове відчуження таких об'єктів з наступним повним відшкодуванням їх вартості допускається лише в умовах воєнного чи надзвичайного стану;
Прошу Вас зобов`язати відділення Банку № ЧЧ видати всі належні мені грошові кошти в готівковій формі, в строк до 16.03.2009 р. В разі відмови в моїй законній вимозі, про що прошу надати мені офіційне пояснення письмово, я буду вимущена звернутися з позовом про стягнення боргу до суду.
Зокрема зазначу, що в цьому випадку:
• За порушення грошового зобов’язання згідно з положеннями ст. 625 Цивільного Кодексу України Банк зобов’язаний сплатити мені суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення;
• За порушення грошового зобов’язання згідно з положеннями ст. 625 Цивільного Кодексу України Банк зобов’язаний сплатити мені три проценти річних від простроченої суми.
• Неповернення Банком суми депозитного вкладу призведе до неможливості отримання мною доходів від викороистання заборгованих Банком коштів, в зв'язку з чим та керуючись ст.ст. 22 та 623 Цивільного Кодексу України Банк буде повинен відшкодувати мені суму неотриманих доходів (упущеної вигоди).
• Також неповернення Банком суми депозитного вкладу спричиняє мені фізичні та душевні страждання, тяжкі переживання щодо долі своїх багаторічних заощаджень. Також я вимушен витрачати свій вільний час на здійснення дій по відновленню свого порушеного права. Керуючись ст.ст. 23 та 611 Цивільного Кодексу України Банк буде повинен відшкодувати нанесену мені моральну шкоду шляхом виплати грошової компенсації.
• Неповернення Банком мені суми депозитного вкладу і нарахованих процентів призводить до необхідності здійснення мною витрат (понесення реальних збитків) для відновлення свого порушеного права – наприклад витрати на відправлення поштових рекомендованих листів, тощо. Керуючись ст. 22 Цивільного Кодексу України Банк повинен відшкодувати мені понесені витрати.

Заяву на имя временного управляющего.
[Re: Sun] 24 февраля 2009 в 15:45
та смотрю я там только футбол и то иногда, бо или в кафе или на проекторе

А от конкретную заяву бы!
Yorc | V.I.P **
[Re: Myrrzik] 25 февраля 2009 в 18:52
Чем то решилась ситуация? У знакомого там то же зависли деньги. Кто то может помочь за вознаграждение по итогам ?
budushi | Достоевский *
[Re: Yorc] 25 февраля 2009 в 21:57
В ответ на:

Чем то решилась ситуация? У знакомого там то же зависли деньги. Кто то может помочь за вознаграждение по итогам ?

При мне женщина принесла кучу справок, что ей нужна операция и она хочет снять деньги с депозита, срок которого уже вышел. Когда она ушла - сотрудники просто посмеялись над ней.
[Re: Yorc] 26 февраля 2009 в 08:49
нужно отправлять письмо - заказным письмом! В очередь на прием на апрель записали
Yorc | V.I.P **
[Re: Myrrzik] 26 февраля 2009 в 16:51
В ответ на:

нужно отправлять письмо - заказным письмом! В очередь на прием на апрель записали

насколько я понимаю записали на прием к сотруднику временной администрации, а не на выдачу денег?
[Re: Yorc] 27 февраля 2009 в 11:59
да, на прием
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator 

0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1987