autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумFord форум

І настало, нарешті, і у мене затишшя (+)

OLd | старый писатель **
13 октября 2003 в 17:02
Як тільки взяв мафинку, так відразу і прийшлось займатись відновленням ходової. Проблеми існували і їх портрібно було вирішувати. Спочатку була проведена заміна сайлент блоків. Стук не пропав, але так як вони всеодно були "убиті", то після заміни хоч рівно почала тормозити. Потім, змінив праву "кісточку" стабілізатора (ліва - виявилась новою). Стук не пропав. Замінили подушки двигуна, з яких задня взагалі була розірвана на шматки. Стук не пропав. Заміна підшипника проміжного вала шруса. Стало тихіше в салоні, з приводу шелеста. Вже гадав, що стук йде від втулок стабілізатора, проте деякі майстри при огляді сказали, що вони в нормі. Почав грішити на рульову рейку. Але, після відвідин ще одного майстра, вирішив все ж таки втулки змінити. Придбав нового зразку з хомутами, наче, зі слів механіка, підсилені. Заміна їх відбулась не дуже гладко, так як прийшлось відкручувати болти нижніх балок. За 2 години роботи замінили. І тут настало щастя. В салоні тихо, стуків не має, їде плавно і т.д. Ефект був гарний.
З ходовою розібрався, наче. Тепер лишилось датчики на двигуні до тями довести.....
Autoua.netФорумFord форум

Додаткова інформація
Модератор:

LOMOND, moderator 

0 користувачів і 56 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2160