autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнші подорожі

Двадцять тисяч кілометрів, або Індія очима українця

Рост | ex NetGuy ***
10 мая 2009 в 20:30
Властиво, їздив в Індію ще взимку, одразу після поїздки описав враження на одному своєму улюбленому форумі, але сьогодні, оскільки змушений посидіти дома через застуду, вирішив зібрати все в одному місці в себе на сайті.
Можливо, хтось знайде щось пізнавальне і для себе.

УрфинДжюс | Супер писатель! ****
Re: Двадцять тисяч кілометрів, або Індія очима українця
[Re: Рост] 12 мая 2009 в 08:23
классный отчёт, спасибо.

Как то я не ожидал что этот ашрам выглядит именно так, я его чуток другим представлял себе. А как туда попасть и что там народ делает с утра до вечера кроме благодарностей Бабе?

Приезжайте еще, токо не в Ашрам а так - на море или там чай пособирать, в Индии много всего интересного!

З.Ы. Дружба религий - это фишка Индии, хотя справедливости ради надо сказать что иногда у них все таки махачи получаются достаточно грандиозные. Пошло наверное еще от "объеденителя" - Махатмы Ганди. На Каньякумари стоит храм в котором лежал пепел Махатмы, который потом развеяли в водах 3х морей. Так храм на треть мусульманский, на треть христианский, и на треть индуистский.

З.З.Ы. Правильное название авто на котором вы ехали туда Tata Indica
Рост | ex NetGuy ***
[Re: УрфинДжюс] 12 мая 2009 в 21:20
В ответ на:

классный отчёт, спасибо.
Как то я не ожидал что этот ашрам выглядит именно так, я его чуток другим представлял себе. А как туда попасть и что там народ делает с утра до вечера кроме благодарностей Бабе?

Як попасти? Просто приїхати Там немає такого поняття, як бронювання, поселяють по факту прибуття. Номер в околі 1300 рупій за десять днів, незалежно від кількості проживаючих. Єдине, через відсутність бронюванні, краще не приїжджати на їхні свята, бо народу в ашрам збирається - не проштовхнутись.
Що робить народ? Можна, наприклад, об'їдатися Направду, дуууже якісне харчування. Можна лежати на газончиках і читати книжки цілими днями
Послідовники Саї Баби вільного часу багато не мають. Ранішній даршан починається о 9-й ранку, але якщо є бажання змагатися за право сидіти в перших рядах в проході, яким проїжджає Баба, то місця займають з шостої. Або взагалі йдуть на 4:30, на ом-кар. На вечірній даршан ряди вибудовувати починають в 15-ій, тому о 14-14:30 уже всі сидять в черзі. Після даршану вечеря, потім народ влаштовує різні приватні медитації та балачки, ну і в койку спати, бо завтра знову зранку підйом. В 21-шій ворота ашраму закривають, якщо хто прийде пізніше, то напевно спить на вулиці. Хоча ми з дружиною верталися і пів десятої, нас пускали.
Такий от розклад.
Але ніхто нікого ні до чого не зобов'язує, були люди, які взагалі на даршани не ходили, а просто жили в ашрамі, їздили в екскурсії. Хоча основна маса приїжджає заради Баби і даршанів.
Також, якщо нема великого бажання сидіти поближче, можна приходити перед самим початком даршану, чи навіть коли він уже триває.
До речі, якщо хтось не був в самій Індії, а лише в ашрамі Саї Баби, то враження в такої людини про Індію складається значно позитивніше, ніж воно є насправді Просто дуже вже все організовано чудово, ми були дуже вражені порядком, продуманістю, рівнем. А це ж здоровенна махіна, ашрам і усі інші заклади Баби. Так що там багато чого є повчитися.

В ответ на:

Приезжайте еще, токо не в Ашрам а так - на море или там чай пособирать, в Индии много всего интересного!

Так, я вже відчув на собі цю різноманітність Індії Якщо захочеться ще раз поїхати, то обов'язково постараюсь попасти на Шрі-Ланку, по-перше цейлонський чай мені подобається в рази більше за індійський а, по-друге, курорти там, кажуть, чудові. Ну і на північ Індії хотілось би потрапити, є там цікаві місця.
В ашрамі познайомився з одним білорусом, який живе в Голандії, дуже цікаво розповідав про деякі місця в Тібеті, а туди і дружина дістала інтерес поїхати, тому може і ще таким курсом прокатаюсь. Ну, будемо бачити, зараз в мене в планах декілька інших не менш цікавих місць

В ответ на:

З.Ы. Дружба религий - это фишка Индии, хотя справедливости ради надо сказать что иногда у них все таки махачи получаются достаточно грандиозные. Пошло наверное еще от "объеденителя" - Махатмы Ганди. На Каньякумари стоит храм в котором лежал пепел Махатмы, который потом развеяли в водах 3х морей. Так храм на треть мусульманский, на треть христианский, и на треть индуистский.

Вони просто дуже емоційні, тому їх іноді пробиває

В ответ на:

З.З.Ы. Правильное название авто на котором вы ехали туда Tata Indica

Ось це Індіка:

А це Індіго:

Я їх сам плутаю, по-моєму, це одна і та ж машина в якихось різних варіаціях.
Але, до слова, якість збирання, сам вигляд машини, салон - по-моєму нічуть не гірше ланоса. Їде досить тихенько, салон не гримить.
І ще чого я не зрозумів - попри велику кількість дизельних машин чомусь немає такої задимленості, як у нас. Чи то їхні дизелі такі хороші, чи солярка якась правильна...
Абрикос | важничающий писатель ***
[Re: Рост] 14 мая 2009 в 18:42
Надзвичайно цікаво!
Дякую!
П.С. З нами в групі в інституті навчалось 6 індусів. Світосприйняття в них - як у дітей. Добрі, щирі, наївні, відкриті. Всі повернулись до себе в Індію після навчання. Україна їм дуже подобалась.
На одному з дней народжень приготували нам свої національні страви. Це була справжня пожежа у шлунку Загасила десь літром мінералки ті декілька ложок
Змінено Абрикос (18:46 14/05/2009)
BMB2110 | Достоевский ***
[Re: Рост] 15 мая 2009 в 14:44
Очень интересно и необычно!
Спасибо!
Le-nochka | Супер писатель! ***
[Re: Рост] 15 мая 2009 в 15:51
Интересный отчёт!
madyar | старый писатель ***
[Re: Рост] 5 июня 2009 в 18:15
Хотел почитать, а меня туда не пускает антивирус. Ругается матом и пишет такие вещи
В ответ на:

Имеется информация о том, что сайт www.rost.lviv.ua используется для атак на компьютеры пользователей. В соответствии с вашими настройками безопасности он был заблокирован.
Сайты, атакующие компьютеры, пытаются установить программное обеспечение, которое похищает персональную информацию, вредит вашей системе или использует ваш компьютер для атак на другие компьютеры.
Некоторые сайты намеренно созданы для распространения зловредного программного обеспечения, однако многие сайты были взломаны и делают это без ведома или разрешения своих владельцев.

=Nadine= | новичок
[Re: madyar] 10 июня 2009 в 11:51
Очень хотелось прочитать, но вроде как сайт перемещен...
Рост | ex NetGuy ***
[Re: =Nadine=] 9 июля 2009 в 01:19
Було діло, НОД на мому десктопі прошляпив пару троянів, за що був нещадно знесений, але хацкери пароль доступа до мого сайту встигли вкрасти. І сталось це як раз тоді, коли в мене часу на інет майже не було. За моїм проханням хостер на деякий час сайт заблокував, щоб нікому не нашкодило.
А зараз я вже все поправив, можна читати.

Прийміть вибачення за капості, але поки що серед нас є ще ... як би це ... не зовсім свідомі особистості.
Autoua.netФорумІнші подорожі

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3740