autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Rever | СуперСтар **
Re: История про Эльдорадо
[Re: Поппель] 1 июня 2009 в 21:46
В ответ на:

Много, конечно, можно было б первую часть про отказы не писать, ну да ладно. Думаю, тут не помешает.
Отдавай им только копии документов. Проследи, чтоб поставили входной номер на заявлении, и на твоей копии заявления.

06.01.2009 року мною було придбано у вашому магазині (м. Київ, пр. Московський, 23) акустичну систему (колонки) марки GENIUS, модель SW-HF 5.1 5005 «вишня». Мені був наданий гарантійний талон, виписаний на бланку сервісного центру «Datalux сервіс» за номером 938155, згідно з яким термін гарантії на придбаний мною товар становить 12 місяців. Копiю талону додаю.
У квітні місяці 2009 року я виявив недолік придбаного товару, а саме – вихід з ладу сабвуфера, який входить в комплект придбаного товару. Я звернувся у сервісний центр за телефоном, зазначеним у гарантійному талоні, з проханням безоплатно усунути виявлений недолік. Однак в сервісному центрі мені відмовили в безоплатному усуненні недоліків, обґрунтувавши це тим, що таку модель колонок GEMIUS (SW-HF 5.1 5005) вони не ремонтують. Копiю письмовоi відмови сервісного центру додаю до даного листа.
Після цього я повторно звернувся до магазину ТОВ «Ельдорадо-Центр» з проханням надати мені інформацію про підприємства, що мають задовольнити мої вимоги щодо безоплатного усунення недоліків товару.
27.05.09 мені був наданий інший гарантійний талон, виписаний на бланку сервісного центру ТОВ «Версія Сістемс». Я звернувся до вказаного сервісного центру, однак мені також відмовили в безоплатному усуненню недоліків придбаного мною товару, аргументувавши відмову тим, що в базах серійних номерів ТОВ «Версія Сістемс» дана акустична система не значиться та у торгівельну мережу «Ельдорадо» не постачалась. Копiю відмови сервісного центру додаю.
Таким чином ТОВ «Ельдорадо-Центр» неодноразово порушило Закон України «Про захист прав споживачів», а саме Статтю 8 частина 4 вказаного закону, не надавши мені правдиву інформацію про підприємства, що мають задовольнити мої вимоги щодо безоплатного усунення недоліків товару.

Керуючись Статтею 8 частинами 1 і 9 Закону України «Про захист прав споживачів», вимагаю у продавця придбаного мною товару (а саме – ТОВ «Ельдорадо-Центр») усунути недоліки товару у чотирнадцятиденний строк, або замінити його на такий же товар або на аналогічний з числа наявних. На час ремонту вимагаю надати мені (з доставкою) товар аналогічної марки .

У разi невиконання моїх вимог буду вимушений звернутися до державних органiв з захисту прав споживачiв.

Спасибо за корректировки, завтра собираюсь с этим письмом ехать к ним. Даже обещали встречу с директором (в чем я сильно сомневаюсь). Вот только от Даталюкса письменного отказа пока нет, будет в среду-четверг только готов. Может исключить пока фразы про наличие письменного отказа из Даталюкса, указать только устный? Или подождать пока получу письменный отказ и уже с ним везти письмо?
deleted | Анонім
[Re: Rever] 1 июня 2009 в 23:03
В ответ на:

Может исключить пока фразы про наличие письменного отказа из Даталюкса, указать только устный? Или подождать пока получу письменный отказ и уже с ним везти письмо?

може просто звернутись до магазини письмово з вимогою відремонтувати, а вже на другий раунд писати про відмови
Вик | Достоевский ***
[Re: ] 1 июня 2009 в 23:40
я тоже не понимаю к чему все эти сложности ...

06.01.2009 року мною було придбано у вашому магазині (м. Київ, пр. Московський, 23) акустичну систему (колонки) марки GENIUS, модель SW-HF 5.1 5005 «вишня». У квітні місяці 2009 року я виявив недолік придбаного товару, а саме – вихід з ладу сабвуфера, який входить в комплект придбаного товару.
Керуючись Статтею 8 частинами 1 і 9 Закону України «Про захист прав споживачів», вимагаю усунути недоліки товару у чотирнадцятиденний строк, або замінити його на такий же товар або на аналогічний з числа наявних. На час ремонту вимагаю надати мені (з доставкою) товар аналогічної марки .

У разi невиконання моїх вимог буду вимушений звернутися до державних органiв з захисту прав споживачiв.

этого достаточно. Все остальное не относящиеся к делу подробности...
Поппель | странный писатель ***
[Re: Вик] 2 июня 2009 в 08:00
В ответ на:

этого достаточно. Все остальное не относящиеся к делу подробности...

Ну, в общем, я согласен. Чем лаконичней, тем действенней.
Про нарушения об информировании о сервисе пока рассказать в разговоре, упомянув номер статьи.
Rever | СуперСтар **
[Re: Поппель] 2 июня 2009 в 17:08
Привез в магазин письмо.
Те молча выдали новые колонки, старые забрали.
Все.
alt402 | V.I.P **
[Re: Rever] 2 июня 2009 в 17:39
Лет пять назад купил в Эльдорадо на пр. Освободителей DVD-плеер Thomson DTH-231. Через пару месяцев воткнул в него лицензионный диск (5 регион) и был сильно удивлен, что плеер его выплюнул назад, заявив, что регион неправильный. Оказалось, что в плеере установлен 2 регион. Об этом конечно же продавец умолчал или был сам не в курсе, что скорее всего, учитывая их бестолковость.
Проблема была решена поиском по инету инженерного кода к данному агрегату, после ввода которого аппарат стал хавать диски любых регионов.
Но в Эльдорадо больше за сложной техникой не хожу.
AlexMaru | патриарх ***
[Re: Rever] 2 июня 2009 в 18:11
Поздравляю!
В этой ситуации это было правильное решение с их стороны
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 6515