autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Директор школы сбил мопедистов

deleted | member ****
18 июня 2009 в 00:00
В ответ на:

На Чернігівщині директор школи збив на смерть двох 11-класників

[На Чернігівщині директор школи збив на смерть двох 11-класників - увеличить] На Чернігівщині звільнили з-під варти директора школи, що збив на смерть двох 11-класників. Так вирішив місцевий суд. Родичі загиблих тепер переймаються, що їхній кривдник може уникнути справедливої кари.

У селі поминки. Горе постукалося одразу до двох місцевих родин – у страшному ДТП загинули єдині сини. Тієї ночі троє 11-класників на скутері поверталися з дискотеки з сусіднього села. Про те, що вони потрапили в халепу, першим дізнався 15-річний Юрко – двоюрідний брат одного з хлопців. Каже, Владислав подзвонив з мобільного і прохрипів, що їх збила машина.

Юрій, родич постраждалого: «Ми до машини побігли. Підбігли, а він лежить під лівим колесом коло машини. Ми його положили, підняли, бо у нього голова була внизу, а ноги вгорі. Всі були живі, дихали. Ігор кричав, а од Толі нічого я не чув, він тільки дихав. Наче вдихав, а не видихав. А Владік балакав, казав, що болить…»

На місце трагедії одразу прибули міліція та швидка. Постраждалих шпиталювали.

Олександр Крихтенко, слідчий Ічнянського РВ міліції: «В ході огляду місця події було встановлено, що автомобіль знаходився на правій стороні узбіччя по ходу руху. Більша частина автомобіля знаходилася в кюветі. Водій був відсутній. На відстані 8 метрів від задньої осі автомобіля було виявлено транспортний засіб «Вайпер», який був повністю зруйнований».

За словами правоохоронців, характер пошкоджень обох транспортних засобів свідчить, що «Жигулі» рухалися зустрічною смугою і на швидкості протаранили скутер. З документів у салоні легковика стало зрозуміло, що винуватець ДТП - директор школи з сусіднього села. 39-річний чоловік з місця пригоди втік, але вранці прийшов до райвідділку і зізнався у скоєному. На цей час двоє постраждалих хлопців вже померли в лікарні.

Олена, родичка загиблого: «Пока хоронили дітей, він робив свої діла. Він собирав документи, наймав адвоката. Він должен був хотя б прийти до них і попроситься. Може, помогти, що нада».

Люди кажуть, директор виявився метикуватим дядьком. Мовляв, за ніч, поки крився від правоохоронців, намагався знищити сліди алкоголю, яким його частували напередодні.

Микола, батько загиблого: «Воно ж їхало п’яне, як свиня. Я не представляю, як це. Це скатіна. Це не человєк… Я не представляю, чому він учив дітей, єслі він утік з місця преступлєнія. В перву очередь він же должен оказати помощь дітям. Хоть би скору визвав, а тоді тікать».

Батьки: «Ми дуже потеряні, не можемо потрапити на правильний шлях. Їздимо щодня. Але то туди, то туди. У даний момент ми у шоці. Поховали своїх діток і приїхали розраховуватися. Узнаємо, що він не п’яний був і шо він уже на свободі. Ну що нам діять?»

У міліції інформацію про звільнення підозрюваного з-під варти підтвердили. Кажуть, так вирішив місцевий суд. Мовляв, добряче постарався найнятий у Ніжині адвокат. У директора взяли кров на аналіз. Ні на робочому місці, ні вдома винуватця трагедії знімальна група «Свідка» не знайшла. Його ж колеги були малослівними.

Раїса Дегтяренко, директор Дорогинської ЗОШ: «Я Валерія Станіславовича знаю давно. Ми навчалися з ним у одному класі. Це звичайна людина. На рівні району він звичайний директор школи, не було ніяких особливих зауважень. Мабуть, самі обставини скерували його дії…»

Третій хлопець, який вижив у ДТП, надовго прикутий до ліжка - має численні ушкодження тазу та внутрішніх органів.

Юрій, родич постраждалого: «Я їздив до нього. Каже, я не могу нічого зробить. Лежить і плаче. Ігор їхав за рульом. Владік йому каже, ти бачиш машину? Вони звертають на обочину. Каже, дальше вже не могли звертать – гілляки їм били по лицю. Хоп, і тепер я тільки помню один удар.

Андрій Герко, Олександр Мироненко, НТН
17.06.2009

Мораль сей истории такова: выпіл - не садись за руль, ни за какой.
AlexSprait | Достоевский **
Re: Директор школы сбил мопедистов
[Re: deleted] 18 июня 2009 в 01:09
Ужасная история конечно, но никто не вспомнил,
как там вышло, что на мопеде ехало ТРИ человека.
Это не нарушение?

Конечно не мне судить, но я и не сужу,
я просто уверен, что маневрировать мопедом,
на котором сидят ТРИ человека - очень непросто,
и если бы на нём сидело хотя бы двое,
то возможно мопед и мог бы свернуть от машины,
идущей навстречу. Хотя кому теперь от этого легче?
SargeP | подмастерье
[Re: deleted] 18 июня 2009 в 08:28
В ответ на:

В ході огляду місця події було встановлено, що автомобіль знаходився на правій стороні узбіччя по ходу руху.

За словами правоохоронців, характер пошкоджень обох транспортних засобів свідчить, що «Жигулі» рухалися зустрічною смугою і на швидкості протаранили скутер.

не совсем понятно написано...
двигался по встречной и находился в своей полосе...
RAZVED4IK | старожил ***
[Re: deleted] 18 июня 2009 в 11:12
похоже таки БЫВШИЙ директор.....
deleted | member ****
[Re: RAZVED4IK] 18 июня 2009 в 14:56
и бывшие мопедисты..(
Gris. | Супер писатель! **
[Re: deleted] 18 июня 2009 в 15:13
типічна ситуаці в селі. вночі п'яне кодло їде з клюба на двуколісних, а як вони їдуть, їм же дороги мало, а синій в зюзю педагог на жигуляторі. вони знайшли одне одного.
там мабуть нога гайця дууууууже давно не ступала....
IgorZ | старожил **
[Re: deleted] 20 июня 2009 в 01:04
Нестыковки в тексте статьи:
"В ході огляду місця події було встановлено, що автомобіль знаходився на правій стороні узбіччя по ходу руху. Більша частина автомобіля знаходилася в кюветі."
и далее:
"За словами правоохоронців, характер пошкоджень обох транспортних засобів свідчить, що «Жигулі» рухалися зустрічною смугою"
Если авто находится на правой (своей) обочине, то сомнительно, что он ехал по встречной. Хотя, без фоток невозможно ничего утверждать. Если и правда на встречной скутер сбил, то судить его нужно. А если пацаны ночью сами по встречной ехали, то водила увидев 1 фару перед собой принял вправо (край проезжей части может плохо видел). Вот на правой для жигуля обочине они и могли столкнуться. Фраза "Ми до машини побігли. Підбігли, а він лежить під лівим колесом коло машини." наводит на такую мысль. Не мог автомобиль под круглым колесом протащить тело с левой обочины на правую.
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 24 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1710