В ответ на: Машину відкрили, взяли сумку і закрили. ВСІ документи на автомобіль, ВСІ документи по бізнесу, враховуючи печатку, ВСІ посвідчуючі особу картки, враховуючи паспорт, ВСІ кредитні картки + дублікат ключів від Порша (випадково опинився там). Друзі, якщо раптом попадеться пропозиція по купівлі документів з д.р.н. 439-35НА червоний PORSCHE 924 1980р., прохання дати знати - мій моб. 8-050-41-007-14
Будьте пильні - не залишайте цінні речі в автомобілях, не слідуйте моєму прикладу.
Последние новости: Викрали документи на Porsсhe 924
[Re: Пожарник] 14 июля 2009 в 00:34
Отакое с форума Порше:
В ответ на: Це Ксеня, Вовина дружина. Пишу продовження нашої горе-історії.. Ми з Ілюхою вдень прочесали всі смітники в районі, обдивилися всі закутки, плекаючи надію знайти нашу рідну, червону таткову торбу (ми її так лагідно називаєм )! Навіть із бомжиком поспілкувались! Він казав: "Нет, ничего не видел. Я только вышел!" - це годині в 3-ій дня. Цікаво, вони позмінно працюють, чи що.... Але надії наші виявилися марними - нічого ми не знайшли. Вова цілий день просидів у міліції, щоб написати заяву... І от увечері, годині о 10-ій, дзвонить мій брат і каже, що в кафешці (не далеко від нас), де він зустрівся з друзями, два хлопці копирсаються у Вовиній сумці!! Наш татко побіг туди, по дорозі намагаючись додзвонитись до міліції. Як виявляється - задача не з легких! Додзвонилась тільки з третього разу! Висновок - тебе три рази пограбують, вб'ють і т.д. поки наша міліція візьме трубку! Врешті, хвилин через двадцять, приїхав наряд: взяли тих двох хлопців, Вовку і мого брата. Зараз всі в міліції, чекають допиту. В сумці, начебто є все, крім гаманця з грошима. Наразі все, подробиці будуть завтра! Дякую всім за підтримку!