Re: Де можна нормально вибити каталізатор і вварити (+)
[Re: OLd] 29 декабря 2003 в 13:38
рекомендуют на Механизаторов,1 я себе сделал в районе Индустриального моста (Индустриальная 27 5781877) до механизаторов не доехал и не жалею, ребятки на Индустриальной очень акуратно сделали, правда поставили не пламягаситель а стронгер босаловский типа фирмовый
Re: Де можна нормально вибити каталізатор і вварити (+)
[Re: OLd] 29 декабря 2003 в 13:47
250 грн за стронгер с утсновкой + мну еще гофру меняли еще 250 грн... У Афанасьева на Механизаторов единственный недостаток - 1 бокс... Я у них подваривался как то (попытки реанимировать гофру), так от договоренного времени часа 1,5 стоял ждал... В итоге гофру все равно пришлось менять (подварить уговорил Саша самолично) У ребят на Индустриалке 4 или 5 мест не помню точно...
перекресток с Лебедева кумача, если ехать со стороны Севастопольской, то на светофоре можно направо попробовать повернуть. Они находятся на автобазе ДОСААФа... Если перерыто, доезжаешь до первого честного поворота направо поворачиваешь и снова таки направо...
Сьогодні вже вирішив це питання. Зв’язався з одним чоловіком по телефону, поговорили про можливий хід роботи і домовились про зустріч. Один недолік, це те, що хоч сам і живе на Позняках, проте бокс у нього знаходиться в Бортничах, хоч і не так далеко від Харківського масиву для деяких, але я живу ж на Виноградарі. По приїзду в бокс, зняв повністю „штани” з машини після чого і почалась основна робота. Скрив каталізатор. Найбільше нас здивувало те, що хоч каталізатор і відмахав мінімум 150 т.км (стільки останній власник прокатався по дорогам України, а до цього і не відомо скільки від’їздив попередній в Німеччині, хоча на спідометрі зараз 280 т.км) був ще живим! Складається він з двох частин-сот, які стоять одна за одною. Перша частина вже трохи з одного краю почала вигорати і трохи по краям забита. Ми її видалили. Другу не чіпали, так як взагалі прозорі соти, навіть по боках. Вирішили нічого більше не вварювати і другої частини буде достатньо для ролі „вогнеутримувача”. Заварив назад, заполірував шов болгаркою так, що його майже і не видно. Поставив все назад. Завів, відчув, що звук не змінився, як був до цього, так і залишився, т.т. голоснішим не став. По тязі, майже нічого не відчув, хоча, здається, трохи легше почала „дихати” на високих оборотах. Можливо, від того, що тепер менше тиск в випускному тракті. Тепер про головне: взяв за роботу всього 50 грн.! В цілому мені дуже сподобалась його робота. Робив якісно і не кваплячись. Вся робота тривала 4 години. Якщо комусь необхідно підварити глушник, чи ще щось, рекомендую! Бере значно менше ніж на СТО. Ось його координати: 570-3046 (8-050-550-1142), звати – Олексій.