autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Оранта проблеми з виплатою по КАСКО

FuntPND | важничающий писатель **
23 июля 2009 в 14:34
Порадьте як діяти в такій ситуації:
договір КАСКО "Престиж":
Всі документи зібрано, нарахована сума виплат приблизно половина від тої, яку нарахувало СТО, причому останнього разу коли спілкувався з аварійним комісаром, відповідний відділ погодився з рахунокм СТО.
Крім того вирахували фарбування бампера, оскільки зчес фарби на їх думку не відноситься до випадку, по якому йде виплата, а був до того і я про нього не сповістив. Я так розумію вони повинні це якось довести? Вм'ятина бамперу в центральній частину, зчес в нижньому кутку бампера зліва. В принципі навіть якщо це й різні випадки, то я зчес помітив лише коли почав розглядати бампер після випадку, по якому відкрита справа...
Тепер оператор мене зв'язати з людиною, що відповідальна за розрахунок відшкодування неможе, каже там не беруть трубки. На прохання дати телефон, щоб я сам подзвонив теж відмовляє, каже зовні до них неможливо подзвонити

Короче як діяти? Їхати до них писати якусь заяву? Якого змісту? Куди їхати, в центр виплат, чи в головний офіс?

Наперед дякую за будь-які поради.
saygak | важничающий писатель ***
Re: Оранта проблеми з виплатою по КАСКО
[Re: FuntPND] 23 июля 2009 в 15:04
По своему опыту общения с Орантой -- пишешь письмо с аргументированным требованием оплатить ремонт со всеми ссылками на законы, пункты договора и тэдэ. Один экземпляр приносишь на Жилянскую и получаешь штамп со входящим номером на втором экземпляре, который оставляешь у себя. Если платить отказываются (присылают письмо с отказом выплаты) делаешь копии со всех документов и писем и отправляешь в госфинуслуг с требованием провести проверку.
[Re: saygak] 23 июля 2009 в 15:09
Дякую за відповідь. Терміни в Оранті якісь є по заявам?
[Re: saygak] 23 июля 2009 в 16:44
Поспілкувався з більш адекватним оператором.
Вона сказала, що буде виплачена частина суми, тобто та сума, яку нарахував їхній експерт. Потім я роблю ремонт, надаю акт виконаних робіт і вони його розглядають і доплачують залишок.
Нерозумію тоді навіщо взагалі надавти мені було рахунок зі СТО з вартістю робіт...сумніваюся, що вона права....
Буду читати уважно договір страхування і писати листа в головний офіс...
lesorub | Супер писатель! ***
[Re: FuntPND] 24 июля 2009 в 10:27
для информации
80% акций СК Оранта принадлежит структуре БТА Банк, а этот банк сейчас чуть ли не первый кандидат на процедуру банкротства.
дальше думаем сами
saygak | важничающий писатель ***
[Re: FuntPND] 24 июля 2009 в 11:20
Все разговоры бесполезны. Их потом к иску не пришьешь. Только письма. Отвечают через 3-4 недели.

В ответ на:

Потім я роблю ремонт, надаю акт виконаних робіт і вони його розглядають

После розгляду они найдут сто поводов не платить. Будут пробовать удержать подоходный налог, НДС или еще чего.
svlad | патриарх ***
[Re: FuntPND] 24 июля 2009 в 12:35
С этой компанией надо готовится к худшему , я еле еле выбил из них 35 штук по Гошке, и то только с помощью адвоката специально прилетевшего из Симфа в Киев и посетившего их офис, ну и заявы в генпрокуратуру по поводу мошеннических действий , они мне тупо не платили, кормили завтраками больше месяца, это после двухмесячного оформления документов у них, эксперты, подписи, того нет, тот еще не подписал, правда как все закрутилось, деньги были перекинуты в Симф за пару часов.
alexey_mas | приверженец **
[Re: lesorub] 27 июля 2009 в 10:14
В ответ на:

для информации
БТА Банк, а этот банк сейчас чуть ли не первый кандидат на процедуру банкротства.

Врешь!

откуда дровишки?

если шумиха вокруг акций то не значит что банку писец
МСМ | опытный писатель ***
[Re: svlad] 27 июля 2009 в 12:12
Странно. У меня наоборот положительный опыт общения с ними.
Примерно два года назад нанес ущербу Рено на 15 тыс. По ГО выплатили без проблем
svlad | патриарх ***
[Re: МСМ] 27 июля 2009 в 12:40
В ответ на:

Примерно два года назад нанес ущербу Рено на 15 тыс. По ГО выплатили без проблем

Это было тогда, сейчас все совершенно по другому, слава Богу, что я вырвал деньги, знакомый до сих пор бодается.
[Re: МСМ] 27 июля 2009 в 16:25
У відповідь на:

Мені в січні також без проблем виплатили по цивілці, тому вирішив в них КАСКО страхувати, а тут папандос
Pasha (Pavlin) | шоколадный заяц ***
[Re: lesorub] 27 июля 2009 в 19:34
В ответ на:

для информации
80% акций СК Оранта принадлежит структуре БТА Банк, а этот банк сейчас чуть ли не первый кандидат на процедуру банкротства.
дальше думаем сами

не неси чушь ... слышал звон не знаю где он...
Оранта провела доп эмиссию на 600 млн. гривен..все акции уже раскуплены, уставный фонд превышает 700 млн. гривен Есть еще такие СК в Украине?
Деньги есть, доля БТА всего около 15 %
Змінено Pasha (Pavlin) (19:34 27/07/2009)
[Re: saygak] 29 июля 2009 в 12:30
В ответ на:

По своему опыту общения с Орантой -- пишешь письмо с аргументированным требованием оплатить ремонт со всеми ссылками на законы, пункты договора и тэдэ. Один экземпляр приносишь на Жилянскую и получаешь штамп со входящим номером на втором экземпляре, который оставляешь у себя. Если платить отказываются (присылают письмо с отказом выплаты) делаешь копии со всех документов и писем и отправляешь в госфинуслуг с требованием провести проверку.

Був в Оранті, лишив листа. Одного лишив собі. Поставили штамп з датою, але вхідний номер не написали, помітили лише "п/р" - по реєстру.
Буду чекати відповіді.
[Re: saygak] 10 сентября 2009 в 15:34
Пройшло більше місяця, від Оранти ні слуху ні духу
Я от думаю, може вони взагалі відповідь на лист не нададуть, що тоді робити, в суд?
KuN | СуперСтар ***
[Re: FuntPND] 11 сентября 2009 в 14:50
в суд, в суд, и жалобы в инстанции
[Re: KuN] 12 сентября 2009 в 12:30
У відповідь на:

в суд, в суд, и жалобы в инстанции

В яку саме інстанцію?
KuN | СуперСтар ***
[Re: FuntPND] 12 сентября 2009 в 20:01
ДержФінПослуг
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Додаткова інформація
Модератор:

Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

0 користувачів і 13 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4188