В неділю їхав Косів-Верховина-Яремче. Якщо не спішите нормально можна їхати. Якщо спішно то через Коломию,хоча якщо попадеться сильний тормоз та й ще не дасть себе обігнати то нічого не виграєте.
В ответ на: через два тижні їду. Вчора почув що там злива, як там не топить нема урогана а то Львівщина постраждала казали в новинах то і Закарпаття теж ...
Звісно буду слідкувати за погодою, але цікаво як там зараз
Як на диво в районі Яремчі,Верховини немає дощів вже давно і урагану не було. Нині температура спала до +20. Ураган був в Хусті.
В ответ на: Будучи в тех краях планировали заехать в Косов.
Но почитав отзывы о состоянии дороги в том направлении - от поездки воздержались.
Где то в темах было сказано, что дороги не ахти какие...
Та нормальна дорога. Ями я не бачив ні одної. 3-и ділянки тільки просто гравій по 100,200 і 300 метрів в районі Криворівні. На перевалах взагалі новий асфальт.
В ответ на: Будучи в тех краях планировали заехать в Косов.
Но почитав отзывы о состоянии дороги в том направлении - от поездки воздержались.
Где то в темах было сказано, что дороги не ахти какие...
Та нормальна дорога. Ями я не бачив ні одної. 3-и ділянки тільки просто гравій по 100,200 і 300 метрів в районі Криворівні. На перевалах взагалі новий асфальт.
Ну вот, где ж вы раньше были, когда в других темах активно рассказывали, что дорога там полных жах...
Спасибо за консультацию по дорогам, может быть осенью проедем туда.