autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумТюнінг

Які лінзи у CD та CD-MP3-ресіверів?

ChAO | V.I.P ****
20 января 2004 в 10:01
Які лінзи у автомобільних CD та CD-MP3-ресіверів? Кажуть, що у дешевих CD-MP3-ресіверів лінза пластикова, а у простих CD-ресіверів скляні. Чи це правда? Якщо так, то як це впливає на якість звуку і довговічність лінзи?
vlad106 | V.I.P **
У большинства ширпотреба пластик+
[Re: ChAO] 20 января 2004 в 10:12
только у очень дорогих и эксклюзивных моделей стекло. На качесве звука никакой разници, просто через пару лет пластик теряет свои оптические свойства. Вот и все. НО! врядли он выйдет из строя первым. Там много менее ресурсных деталей. ИМХО
ChAO | V.I.P ****
Re: У большинства ширпотреба пластик+
[Re: vlad106] 20 января 2004 в 10:20
В ответ на:

У большинства ширпотреба пластик

А до якої суми вважається ширпотреб? Наприклад кенвуд за 800 грн (з мп3)?

Чи SONY CDX-CA850 (без мп3) і чейнджер SONY CDX-T70MX (з мп3)? Які там можуть бути лінзи?

Чи не ширпотребом вважається тільки Кларіони та Накамічі, Блаупункти та ін.?
vlad106 | V.I.P **
Со 100% гарантией я говорить не могу+
[Re: ChAO] 20 января 2004 в 10:55
но мне кажется что у макинтошей, денонов всяких за пару штук баксов, там может быть стекло. в компутерных сидиромах стоит пластик(это точно). Судить по домашней аппаратуре... Ну в Сиди проигрывателе Онкио у меня дома, там пластик, по моему. Да и стекло не сыщешь, особенно в кенвудах и блаупунктах. Это и есть ширпотреб. Вобще, в моем понимании ширпотреб - это все что сделано на конвеерах огромными партиями на китайско-тайваньско-малазийских заводах. Бывает еще эксклюзивный ширпотреб - это тоже гуано, только за большие деньги, но реально там те же ЗЧ что и в дешевых моделх.
У меня самый дешевый кларион. Я думаю что самый дорогой собран там же и из тех же комплектующих. просто он красивше и со всякими примочками. Это принцип ширпотреба. Denon DCT-A1, можно сказать не ширпотреб, ну и в таком духе.
Hammer | Властелин 12ти Вольт ***
Re: Поддерживаю насчет ресурсных деталей +
[Re: vlad106] 20 января 2004 в 11:26
Шестеренки, шлейфы и ЖКИ гораздо раньше дадут о себе знать, если будет судьба аппарату поломаться. Причем практически независимо от цены. Потому я от Накамичи всех и отговариваю
ChAO | V.I.P ****
Re: Поддерживаю насчет ресурсных деталей +
[Re: Hammer] 20 января 2004 в 12:02
В ответ на:

Поддерживаю насчет ресурсных деталей

Я теж згоден. Просто друг попросив узнати - сумнівається.

А на рахунок компутерних сіді. На скільки мені відомо в старих ТЕАСах лінза. Наприклад у TEAC СD-532ЕВ (у мене такий ). Вони ще й досі ціняться. Хоча, можливо я й не правий.
vlad106 | V.I.P **
))) дык тому тику наверно уже лет 10+
[Re: ChAO] 20 января 2004 в 12:15
и стоил он в свое время не одну сотню уев!!! раньше вся аппаратура вобще лампоавя была! Хайэнд, блин. А щас врядли.....
ChAO | V.I.P ****
Re: ))) дык тому тику наверно уже лет 10+
[Re: vlad106] 20 января 2004 в 12:26
В ответ на:

дык тому тику наверно уже лет 10

Ні, він тільки 1999 р.в. Купив здається в 2000 за $53 - дорожче ніж інші на 15 у.е. Ламп я в ньому не бачив
Drinkens | Супер писатель! ***
То ли неправильные Тики у меня ?
[Re: ChAO] 20 января 2004 в 12:35
Но все Тики купленные 1999-2001 год уже повыбрасывали. Перестали читать диски. Приводы были куплены все в разных местах (5 шт). Разочаровался я в них, хоть в своё время и реклама сильная была на них - типа супердрайв... Фуфло это всё. Сейчас берём Sony, ничем не хуже, зато дешевле .
vlad106 | V.I.P **
А я кстати тоже бы на тик повелся+
[Re: Drinkens] 20 января 2004 в 12:47
всегда считал что они луччие, а вон оно как, и стекло не помогает.
Так что не там роемся, господа!!!
ChAO | V.I.P ****
Re: То ли неправильные Тики у меня ?
[Re: Drinkens] 20 января 2004 в 13:04
В ответ на:

Перестали читать диски.

У мене теж. Майже. Поміняв прошивку на останню і всі диски читає на ура. І почистити не завадило б (я так і роблю). Просто у них немає на кришці паралончику, тому й пиляться сильно. Я в ньому лінзу спиртом протерав не один десято разів. Пластик такого не витримав би. Додому купив ДВД, а цей забрав на роботу. Весь офіс тепер бігає до мене читати нечитабельні диски. Звичайно не всі може прочитати - ніхто не ідеальний. А наприклад диски з тріщинами по всьому радіусу читає вільно!

А нові тіки (після 40-ї швидкості) і сіді і ерве, це вже дійсно фуфло - здається куплені по ліцензії у піонера!!! У мене і ДВД і РВ - ТІК.
Взагалі тіки трохи шумні.

В ответ на:

все Тики купленные 1999-2001 год уже повыбрасывали

Що можна з ними робити, щоб вони не працювали? У всіх моїх друзів всякі самтисунги, лижі, асери і т.д. ламаються і рвуть диски.

В ответ на:

Сейчас берём Sony, ничем не хуже, зато дешевле

А соні свою бірочку ставить на приводи лайт-он.

ІМХО - зараз майже всі бренди (в сіді) приблизно зрівнялися по якості. І щоб не відходити від теми : усі ставлять пластикові лінзи.
Autoua.netФорумТюнінг

Додаткова інформація
Модератор:

Nick_Nissan, fetus, Рубан, moderator 

0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1555