autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумFord форум

Ось і я помірив компрессію (+)

OLd | старый писатель **
21 января 2004 в 09:33
Ще гірші новини, ніж у MoonDay.
1 - 10
2 - 8,5
3 - 10
4 - 6,5
Залили трохи масла в другий і третій горшок. Компрессія відразу піднялась до 14 по обом! Виходить, що винна поршнева. Майстер сказав, що необхідно міняти кільця (це як мінімум, хоча говорить, що більш за все цим і закінчиться). Їхав до дому і припустив варіант, що може це кілця "залягли"? Чим народ відкоксовує кільця? Де можна придбати і як такою рідиною користуватись?

Ще одне: Свічки в ідеальному стані по всіх горшках. Без нальоту і масла. Навіть зорово не відрізниш одну від одної. Да і масло двигун, наче не жре.
Morry | старый писатель ***
Re: Ось і я помірив компрессію (+)
[Re: OLd] 21 января 2004 в 09:40
Скорей всего лажа с измерениями, вопервых большой разброс во вторых при 6,5 и свечи и вообще она троить должна сейчас на холдную погоду.
Короче мое мнение если машина ездит нормально, и ни чем особо не беспокоит нечего тратить деньги на замер компресии дабы мысли дурацкие в голове не роились
OLd | старый писатель **
[Re: Morry] 21 января 2004 в 09:43
Ну, в тому і справа, що коли холодна машина, то трохи підтроює. Коли прогріта - працює більш менш рівно, але якщо прислухатись, то трошки щось і не сильно рівно, т.т. слабенькі і короткочасні перебої спостерігаються.
Morry | старый писатель ***
[Re: OLd] 21 января 2004 в 10:58
Хм ... я бы еще у когонибудь промерял, может Tim-а уговоришь движок у тебя не сильно старый и такой разброс 10 и 6,5 ... может сальники, в общем ИМХО надобы еще подиагностировать.
OLd | старый писатель **
[Re: Morry] 22 января 2004 в 09:53

Вчора залив Redex. Технологія використання описана на тюбику. В цілому, його можна застосовувати і в бензус - 50 мл на 25-50 літрів і напряму - в циліндри по 50 мл на кожен горшок. Для того щоб влити цю "ядерну" суміш в горшки, були змінені "штани" на старі без каталізатора, вкручена стара лямбда, замінені свічки на старі. Залили, постояла хвилин 45, потім помаслав стартером секунд з 10. Після чого вкрутили старі свічки, завів (не з першого разу), прогрів і погазував (не більше 3-4 тис), періодично на холостому, на протязі 15 хв. Після цього почали знову міряти компресію, починаючи з проблемних:
4 – 10,8 (було 6,5)
2 – 10,5 (було 8,5)
1 – 11 (було 10)
3 – 8 (було 10 !!!!)

Во, мля!!! Спочатку зрадів, що все гуд, а потім обломс..... Чому така бяка трапилась? Вчора нормально було з третім горшком, а сьогодні..... Вирішили, що залишки Редекса заллю в бак, покатаюсь десь з тисячу км, і потім знову міряти компресію. Може все ж таки краще стане? Хоча, якщо лопнуло кільце – то лише заміна допоможе. Але ж облом бабло викидати на заміну з-за одного горшка....
fetus | шумоизолятор ***
Олег, мій майстер каже так (+)
[Re: OLd] 22 января 2004 в 11:52
"Замір компресії ні про що не свідчить"

Не переймайся, треба продовжувати діагностику. Доречі це той самий майстер, до якого ти тоді на "шасі" не попав на регулювання клапанів, він насправді моторист і з іномарками так само працює, як і с жигами...

Не хвилюйся... Сам кажешь, що свічки всі в нормі, масло не бере і т.п... Може, міряли так дійсно?

----
This message was sent by Forumizer (c) avGolf2

OLd | старый писатель **
Re: Олег, мій майстер каже так (+)
[Re: fetus] 22 января 2004 в 12:20
Не нагадаєш телефончики свого майстра? Може якось зберусь і підскочу до нього щоб поміряти у нього.
fetus | шумоизолятор ***
ось маєш (+)
[Re: OLd] 22 января 2004 в 15:45
8-050-5441785

він зможе і проконсультувати правильно :)

Тільки нагадай йому, що від мене :), тоді все буде ще краще...

----
This message was sent by Forumizer (c) avGolf2

MadMax | IesuiT ***
раскоксовка ... (+)
[Re: OLd] 22 января 2004 в 16:22
40% АТФ , 20%керосин , 20% ацетон .... залить смесь в цилиндры. Залить первый раз 20 грамм на цилиндр, дать постоять 10-15 мин провернуть вручную двигатель 5-6 оборотов. Через 10мин повторить процедуру. В третий раз
залить по 100 грамм и идти спать ....
Утром слить масло, залить промывочное , покрутить 10 минут,
слить и залить нормальное и ехать меряться опять .
Змінено FORDMAX (16:23 22/01/2004)
OLd | старый писатель **
Re: раскоксовка ... (+)
[Re: MadMax] 22 января 2004 в 17:12
В ответ на:

40% АТФ , 20%керосин , 20% ацетон .... залить смесь в цилиндры. Залить первый раз 20 грамм на цилиндр, дать постоять 10-15 мин провернуть вручную двигатель 5-6 оборотов. Через 10мин повторить процедуру. В третий раз
залить по 100 грамм и идти спать ....
Утром слить масло, залить промывочное , покрутить 10 минут,
слить и залить нормальное и ехать меряться опять .

Для чого це? Я чомусь впевнений, що кільця вже не закоксовані, тому і спостерігаю такий результат в 3 горшку. Лише думаю, чи то кільця лопнувші, чи то вже поршень прогорів, хто його знає.... Якщо перше - не біда, замінимо, а ось якщо друге - то тоді вже значно більші витрати.
MadMax | IesuiT ***
[Re: OLd] 22 января 2004 в 17:48
В ответ на:

Чим народ відкоксовує кільця?

а это был ответ
OLd | старый писатель **
[Re: MadMax] 23 января 2004 в 11:07
В ответ на:

В ответ на:

Чим народ відкоксовує кільця?

а это был ответ

Так ти вже пізно порадив.
Я вже відкоксував і потребував зовсім інших порад.
MoonDay | граф ****
расскажи ка результаты работы Редекса, по прошествии дней
[Re: OLd] 23 января 2004 в 12:48
и вопрос имею. я как раз буду делать ТО через неделю, в том числе и сальники менять буду... имеет ли смысл залить сейчас это РЕДЕКС в топливо или таки сначала поменять сальники и масло?
OLd | старый писатель **
Re: расскажи ка результаты работы Редекса, по прошествии дней
[Re: MoonDay] 23 января 2004 в 12:54
В ответ на:

и вопрос имею. я как раз буду делать ТО через неделю, в том числе и сальники менять буду... имеет ли смысл залить сейчас это РЕДЕКС в топливо или таки сначала поменять сальники и масло?

Про результати розповім на наступному тижні, коли поміряю компресію.
А ось з приводу "наслідків" від використання в бензусі - нічого не можу сказати. Вчора лише залив в бензин. Сальники скоро буду міняти, тому і ризикнув. В цілому, наче непогано відзиваються про Редекс, але в великих кількостях наливати в бак - не рекомендують. Можна свічки запороти, да і масло зіпсувати, якщо кільця не тримають нормально....

P.S. Гадаю, що найкраще його використовувати одноразово, так як я і зробив спочатку. І еффект більше, да і наслідків поганих може поменше бути.
MoonDay | граф ****
одноразово это прямо в цилинтры?
[Re: OLd] 23 января 2004 в 13:06
или как?
OLd | старый писатель **
Re: одноразово это прямо в цилинтры?
[Re: MoonDay] 23 января 2004 в 14:21
В ответ на:

или как?

Ага, точно!!!
Ось тут я уже це писав.
OLd | старый писатель **
Вчора знову поміряв компресію. (+)
[Re: OLd] 29 января 2004 в 09:33
Після останнього заміру, коли заливали ту дрянь, накатав порядка 500 км.
Але, видно, все ж таки вона допомогла, так як компрессія стала в межах 11 по всім горшкам. Кільця рішив поки не міняти. Буду міняти ГРМ з роликами, щеплення в комплекті, сайленти, датчик АБС, ну і сальники з прокладками, які будуть виявлені як непригодні.
Autoua.netФорумFord форум

Додаткова інформація
Модератор:

LOMOND, moderator 

0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2139