Ярик, ну а про накладення штрафу в розмірі, що перевищує максимальний розмір не? І друге, там можна якось обіграти питання про відстань, з якої фотографувався номерний знак.
Крапку забери після дужок в назві документу
НАКЛАДЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОГО СТЯГНЕННЯ Стаття 33. Загальні правила накладення стягнення за адміністративне правопорушення Стягнення за адміністративне правопорушення накладається у межах, установлених цим Кодексом та іншими законами України. При накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність.
А взагалі про номера - я б намісці сусіда їх підрехтував, і це обіграв як обставини, що принаймні помякшують відповідальність - хоч штраф скосити до мінімуму.
Шоб поржать, а може і ні:
Клопотання про витребування даних "від окуліста" на інспектора ДАІ.
В ответ на: Ярик, ну а про накладення штрафу в розмірі, що перевищує максимальний розмір не?
Позвонил камраду, он прочёл постановё ещё раз.. там 170грн, а в рази несплати протягом 15 дней - двойной 340 Он уже их подрихтовал.. Хочется надеяться на победу! Дело ж даже не в 170 грн
Справку про зрение гаишника и справку про зрение его мыльницы
В ответ на: Ярик, ну а про накладення штрафу в розмірі, що перевищує максимальний розмір не?
Позвонил камраду, он прочёл постановё ещё раз.. там 170грн, а в рази несплати протягом 15 дней - двойной 340 Он уже их подрихтовал.. Хочется надеяться на победу! Дело ж даже не в 170 грн
Я б написав у прохальній частині "скасувати постанову №... від... року щодо притягнення (ПІБ) до адмінвідповідальності за ч.5 ст. 121 ..."(без вказання суми).
Не бачучи ексту постанови, протоколу складно щось радити. Я б взагалі поставив питання про те, що саме не видно на номерах, які символи інспектор не прочитав та з яких причин. Якщо це не відображено в протоколі, то він немотивований, складений поверхово. Інспектор не вказав, яка саме причина не дозволяє чітко визначити символи номерного знака, які саме символи номерного знаку не видно з відстані 20 метрів. Тобто невідображення всіх фактичних обставин свідчить про необєктивне та однобічне фіксування обставин справи.
До речі, може то було в сутінках, або сонце сліпило? (Є час складення протоколу). І чи написано, який саме номерний знак закритий/забруднений чи не відповідає стандартам задній чи передній.
Може немає смислу визнавати якісь пошкодження на номері, а потім викручуватись "номер покоцаний, ну але ж все там добре видно, то інспектор недобачає". І тим самим тягар доказування невідповідності номера вже перекладемо на інспектора. Тут розстановка акцентів важлива.
Ну а взагалі - правити можна там все повністю - стиль, шрифт, пробіли і т.д. Ну ти не розстроюйся. Я бачив позови написані псевдоадвокатами, які ще й бапки брали за це з довірливих людей. Аж стидно за "коллег" та їх писанину. Хоча я завжди кажу - що такі позови не варті часу і нервів.
в принципе, это первая заява, которую я пытаюсь составлять, так что всё прощается автоматом
Надеюсь, ему поможет...
В протоколе дословно написано - "Такого-то, рухався там-то, передній та задній номери якого символи затерты, що не дозволяє чітко визначити символи з відстані двадцяти метрів".
Хотя, как я понял, гаец В ПРИНЦИПЕ не видел машину с расстояния 20 метров, он тусовался в радиусе 5 - 10 метров, - перекрёсток-то маленький.