В пятницу я узнал что во вторник будет заседание суда по моему протоколу за превышение скорости. Причем узнал случайно, так как повестку просто бросили в почтовый ящик, а я туда заглядываю очень редко. Проблема в том что заседание будет в другом городе, и я просто не успеваю туда попасть. Как в этом случае можно перенести заседание?
(адресат) Н-скьий райсуд м. Нська, Судді Іванову І.І. Справа №3-_____/09
(текст) ПІБ керуючись ст. 268 КУпАП заявляє клопотання про відкладення розгляду адміністративної справи № 3-______,2009 (**.**.09 на **:00) щодо притягнення ПІБ до відповідальності за ст. ______ КУпАП, просить призначити іншу дату судового засідання у звязку з несвоєчасним повідомленням про час і місце засідання, неможливістю явки із іншого населеного пункту. ПІБ потребує додаткового часу для зібрання і подання доказів по справі, отримання правової допомоги. ПІБ бажає давати пояснення по справі особисто, просить суд визнати його явку обовязковою.
(текст можна осмислено скорочувати -якщо економите на тексті телеграми, крім рекізитів справи і ПІБ першого).
Мій варіант: (адресат) Н-скьий райсуд м. Нська, Судді Іванову І.І. Справа №3-_____/09 (текст) ПІБ керуючись ст. 268 КУпАП заявляє клопотання про відкладення розгляду адміністративної справи № 3-______,2009 (**.**.09 на **:00) щодо притягнення ПІБ до відповідальності за ст. ______ КУпАП, просить призначити іншу дату судового засідання у звязку з несвоєчасним повідомленням про час і місце засідання, неможливістю явки із іншого населеного пункту. ПІБ потребує додаткового часу для зібрання і подання доказів по справі, отримання правової допомоги. ПІБ бажає давати пояснення по справі особисто, просить суд визнати його явку обовязковою.
(текст можна осмислено скорочувати -якщо економите на тексті телеграми, крім рекізитів справи і ПІБ першого).
Я не знаю номера справи. В повідомлені він не вказаний.
Ну якісь циферки там є? щось по типу 3-2222/09, або ж суддя/секретар хоч? + взагалі можна подзвонити або в адмінканцелярію або секретарю судді і уточнити. Бездіяльність не в твою користь - шевелись.
В ответ на: Причем узнал случайно, так как повестку просто бросили в почтовый ящик, а я туда заглядываю очень редко.
Ну я не думаю, що це випадково ти дізнався. Випадково - це якби твій конверт ти знайшов десь на вулиці біля підїзду. Пошту треба не лінуватись переглядати не тільки в імейлах , ато потім будеш бігати-доказувати, що не верблюд.
В ответ на: Ну я не думаю, що це випадково ти дізнався. Випадково - це якби твій конверт ти знайшов десь на вулиці біля підїзду. Пошту треба не лінуватись переглядати не тільки в імейлах , ато потім будеш бігати-доказувати, що не верблюд.
Цілком міг знайти і на вулиці так як поштові скриньки у нас давно сплюндровані і не замикаються, газети там ніколи не затримуються. Крім того живу я в іншому місті і відповідно маю змогу зазирнути у скриньку у кращому випадку раз на тиждень.
В ответ на: Ну якісь циферки там є? щось по типу 3-2222/09, або ж суддя/секретар хоч? + взагалі можна подзвонити або в адмінканцелярію або секретарю судді і уточнити. Бездіяльність не в твою користь - шевелись.
(адресат) Н-скьий райсуд м. Нська, Судді Іванову І.І. Справа №3-_____/09
(текст) ПІБ керуючись ст. 268 КУпАП заявляє клопотання про відкладення розгляду адміністративної справи № 3-______,2009 (**.**.09 на **:00) щодо притягнення ПІБ до відповідальності за ст. ______ КУпАП, просить призначити іншу дату судового засідання у звязку з несвоєчасним повідомленням про час і місце засідання, неможливістю явки із іншого населеного пункту. ПІБ потребує додаткового часу для зібрання і подання доказів по справі, отримання правової допомоги. ПІБ бажає давати пояснення по справі особисто, просить суд визнати його явку обовязковою.
Текст хороший но действительно нуждается в сокращении, иначе стоимость телеграммы рискует превысить штраф.