autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Листи в ДАІ щодо недоліків в організаціїї ДР (2/2)

Максімич | старожил ****
Re: Отримав відповіді...
[Re: Drunkard] 10 декабря 2009 в 14:50
В ответ на:

2. При виїзді в цьому ж місці на автомагістраль та перед з’їздами з неї з обох напрямків порушені вимоги пунктів 10.7.2 та 10.7.3 ДСТУ 4100-2002, а саме не встановлені знаки 5.1 «Автомагістраль» з табличками 7.1.3 або 7.1.4;

Відповіли, що проект погоджено і все відповідає цьому проекту.
Виходить, що якщо я на автомагістраль Київ-Бориспіль виїзджаю зі свого села, чи з Щасливого, чи з лісницта, чи з Бортничів через ресторан "Козачок", то я можу не дотримуватись наступних вимог:
В ответ на:

27.2. На автомагістралях і дорогах для автомобілів забороняється:
а) рух тракторів, самохідних машин і механізмів;
б) рух вантажних транспортних засобів із дозволеною максимальною масою понад 3, 5 т поза першою і другою смугами руху (за винятком повороту ліворуч чи розвороту на дорогах для автомобілів);
в) зупинка поза спеціальними місцями для стоянки, позначеними дорожніми знаками 5.38 або 6.15;
г) розворот і в’їзд у технологічні розриви розділювальної смуги;
ґ) рух заднім ходом;
д) навчальна їзда.

27.3. На автомагістралях, крім спеціально обладнаних для цього місць, забороняється рух механічних транспортних засобів, швидкість яких за технічною характеристикою або їхнім станом менше 40 км/год., а також перегін та випасання тварин у смузі відведення дороги.

VGB | Супер писатель! **
Re: Отримав відповіді...
[Re: Максімич] 10 декабря 2009 в 14:58
В ответ на:

В ответ на:

2. При виїзді в цьому ж місці на автомагістраль та перед з’їздами з неї з обох напрямків порушені вимоги пунктів 10.7.2 та 10.7.3 ДСТУ 4100-2002, а саме не встановлені знаки 5.1 «Автомагістраль» з табличками 7.1.3 або 7.1.4;

Відповіли, що проект погоджено і все відповідає цьому проекту.
Виходить, що якщо я на автомагістраль Київ-Бориспіль виїзджаю зі свого села, чи з Щасливого, чи з лісницта, чи з Бортничів через ресторан "Козачок", то я можу не дотримуватись наступних вимог:
В ответ на:

27.2. На автомагістралях і дорогах для автомобілів забороняється:
а) рух тракторів, самохідних машин і механізмів;
б) рух вантажних транспортних засобів із дозволеною максимальною масою понад 3, 5 т поза першою і другою смугами руху (за винятком повороту ліворуч чи розвороту на дорогах для автомобілів);
в) зупинка поза спеціальними місцями для стоянки, позначеними дорожніми знаками 5.38 або 6.15;
г) розворот і в’їзд у технологічні розриви розділювальної смуги;
ґ) рух заднім ходом;
д) навчальна їзда.

27.3. На автомагістралях, крім спеціально обладнаних для цього місць, забороняється рух механічних транспортних засобів, швидкість яких за технічною характеристикою або їхнім станом менше 40 км/год., а також перегін та випасання тварин у смузі відведення дороги.

А если им снова это направить ? С вопросами? Ведь ответ готовил кто-то пониже званием ( кто сказал поглупее? ). А подписал кто-то со звездами побольше, не вникая..Стопудово. Знаком с этой системо не понаслышке еще со времени службы в Организационно -инспекторском отделе ( раннее назывался штаб ) ГУВД
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Листи в ДАІ щодо недоліків в організаціїї ДР (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 37 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5153