Після сьогоднішніх подій вже ставлю крапку на цьому питанні.
Як я вже писав, у мене нещодавно відбулась зустріч з майором на вул.Хохлових. Розмовою залишились задоволені обидві сторони. Вони визнали, що дії старшого інспектора Гладченко були неправомірними і він притягнутий до дисциплінарної відповідальності. Проте, так як скасувати протоколи вони вже не можуть, то подальше вирішення справ розглядається лише в суді. Але до того часу рішення суду вже було винесено, де мене признали винним і винесли попередження без запису в талон. Рішення прийняв зовсім інший суддя, без моїх клопотань (гадаю що вони не випадково загубились) і без моєї присутності. Можна було б апеляцію подавати, але, нажаль, зараз часу замало.
Вчора ввечері зателефонував зовсім інший майор, але вже з батальйону, де безпосередньо працює Гладченко. Попросив під’їхати до них для закриття моєї скарги на ім’я Каракая. На мою відмову він сам виявив бажання під’їхати до мене на роботу. Сьогодні зранку добре поспілкувались. Почитав його заключення на командира полку, де визнано неправомірними дії Гладченко і майора батальйону, який спочатку розглядав мою скаргу. Їх притягнуто до дисциплінарної відповідальності і зняття премії за певний період. Але це вже не слова, а справді документ, який підписаний їхнім керівництвом.
В цілому, я вирішив вже далі не іти, хоча і отримав пропозицію від нього, що на моє прохання інспектора можуть і звільнити (чистять ряди свої, чи що?). Або це був такий собі „психологічний” хід, який він прорахував наперед з урахуванням моєї відмови. Іншими словами, я вже поставив розпис, що скаргу розглянуто в моїй присутності і відповіддю на неї задоволений. Даний майор виявився досить чемною і порядною людиною і пообіцяв у разі проблем допомагати.