З 10 до 20 листопада деякі з'їзди/заїзди на м.Патона закрито
4 ноября 2009 в 20:47
Тимчасово, з 10 до 20 листопада ц.р., буде закрито рух усіх видів транспорту на під’їздах до мосту Патона.
Обмеження стосується правоповоротного з’їзду з Русанівської набережної на міст Патона. Рух транспорту буде організовано вулицею Ентузіастів, М.Раскової та Плеханова з виїздом на просп. Возз’єднання.
Закривається рух також на правоповоротному з’їзді з мосту Патона на Дніпровську набережну до вул. П.Тичини. Рух транспорту організовано проспектом Возз’єднання, з’їздом на вул. Березняківську; вулицею П.Тичини з виїздом на Дніпровську набережну.
Крім того, рух транспорту буде заборонено на вул. Серафимовича від вул. А.Бучми до Дніпровської набережної в обох напрямках. Рух транспорту в обох напрямках буде організовано вулицею Бучми, П.Тичини та Дніпровською набережною.
Re: З 10 до 20 листопада деякі з'їзди/заїзди на м.Патона закрито
[Re: panda] 6 ноября 2009 в 09:14
А мне нравится идея. Потоки, валящие на мост патона справа и слева разделили на два разных выезда, они теперь будут сильно меньше мешать друг другу. Я б еще мост патона сделал бы утром односторонним в сторону правого берега, а вечером - в сторону левого.
[Re: Drunkard] 6 ноября 2009 в 09:27
В ответ на: А мне нравится идея. Потоки, валящие на мост патона справа и слева разделили на два разных выезда, они теперь будут сильно меньше мешать друг другу.
[Re: tosha1983] 6 ноября 2009 в 09:44
Вот не факт. По Парковой щимятсо тока так против шерсти. Там регулрно их принимают, но народ тем не менее тулит на встречку с постоянством достойным лучшего примененения. И лидно б знаки там не все выучили и забыть уже успели, так електронные мега-знаки поставили. Пофих.