autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Vazovod | Достоевский **
"Волчок"
26 ноября 2009 в 21:17
Прикріплені файли (0 завантажити)
Передивився цей фільм.Як на мене фільм гарний самою грою акторів.Грають чесно і без натягу.Сильно передаються емоції у грі акторів.Може я став такий сентиментальний,не знаю,можливо побачив щось "своє" .Весь фільм продивися на одному диханні.Емоційний відтінок залишає сильний.Фільм не для всіх,дехто його взагалі не зрозуміє.Скажу без перебільшеннящо наймолодша акторка це майбутня зірка російського кіно,якщо не нахватається "зірковості".Фільм варто подивитись тільки заради того,що існують ще інші фільми окрім бойовиків з тонами крові та жахами та всілякі фентезі.
Доречі,з цього фільму наш пан Ввлав має можливість зробити деякі висновки щодо свого питання-навіщо деякі категорії людей заводять собі дітей.І чи потрібно їх заводить,якщо у тебе немає бажання їх не те що виховувати а й бачити.

Передивився цей фільм.Як на мене фільм гарний самою грою акторів
Змінено Vazovod (21:19 26/11/2009)
BorisB | гроза таксистов * Модератор
Re: "Волчок"
[Re: Vazovod] 26 ноября 2009 в 22:28
В ответ на:

Доречі,з цього фільму наш пан Ввлав має можливість зробити деякі висновки щодо свого питання

Это приз за самый наивный пост года
Vazovod | Достоевский **
[Re: BorisB] 26 ноября 2009 в 22:35
да ладно тобі вже,підловив,каюсь .Яж бачу людина спать не може все його це питання турбує,от і подумав,може йому допоможе? да,я наївний,вірю в людей,думаю,що Ввлав ще може змінитись на краще
es | Достоевский **
[Re: Vazovod] 26 ноября 2009 в 22:45
В ответ на:

да ладно тобі вже,підловив,каюсь .Яж бачу людина спать не може все його це питання турбує,от і подумав,може йому допоможе? да,я наївний,вірю в людей,думаю,що Ввлав ще може змінитись на краще

Ну що ви, пан ввлав вже сама досконалість, тому будь-яка зміна може лише погіршити його
Vazovod | Достоевский **
[Re: es] 26 ноября 2009 в 22:55
У відповідь на:

Ну що ви, пан ввлав вже сама досконалість, тому будь-яка зміна може лише погіршити його

ото вже не подумав .тому- пане Ввлав,будь-ласка,якщо у вас буде нагода подивитись цей фільм,не дивіться його.він може непоправно зашкодити нагірше вашому світогляду
Додаткова інформація
Модератор:

BorisB, moderator 

0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2555