В ответ на: треба диференціювати комерційне кіно та арт-хауз. Це різні речі, ви ж розумієте.
ось власне тому я і намагаюсь не дивитись взагалі такі "шедеври".
Ну так якщо ви в курсі щодо розподілення кіно на вищезазначені категорії, то про що ми взагалі балакаємо? Ясна річ, що то не шедевр, але власне в мене стрічка викликає повагу, хоча б з точки зору неймовірної кількості суто технічних проблем що їх було вирішено в процесі. Так, в Канах вона нічого не отримає. В Берліні і Венеції теж. Але приколупатися там немає до чого, все на своїх місцях, драматургія в тому числі. Не глибока, але й не Дім2. Нормальне таке собі видовище. Своїх вісімдесять гривнів відробляє аж бігом.
Не треба мені розповідати про кіна, я їх поробив в достатній кількості, та й передивився чимало. Які претензії власне до "Аватару" та "ВК"?
От і дайте подивитись на роботи справжнього митця,а потім поговоримо про мою власну думку щодо американського кінематографа. Вважаю,що маю право на власну думку,яка відрізняється від вашої.
А в нашому селі є таке прислів'я, що кожна свиня має свій окремий погляд на високе мистецтво Оце передивлявся зо два тижні тому трилогію ВК, усі 3 частини. Які пан має претензії до екранізації?
В ответ на: треба диференціювати комерційне кіно та арт-хауз. Це різні речі, ви ж розумієте.
ось власне тому я і намагаюсь не дивитись взагалі такі "шедеври".
Так а що з фільмами не так? А про залежність якості від бюджету - Ви Пилу (саму першу) дивилися? Клерки?
У мене після Аватару була подібна суперечка з "кіноманом", який плюється від комерційного кіно і вважає, що дивитись там нема чого. Подібне ставлення у нього і до Зоряних війн, Термінатора, Матриці, Володаря кілець. Особливо подобається репліки про компграфіку... ніби можна підійти, написати "create megamovie" и все.
Не треба мені розповідати про кіна, я їх поробив в достатній кількості, та й передивився чимало. Які претензії власне до "Аватару" та "ВК"?
От і дайте подивитись на роботи справжнього митця,а потім поговоримо про мою власну думку щодо американського кінематографа. Вважаю,що маю право на власну думку,яка відрізняється від вашої.
А в нашому селі є таке прислів'я, що кожна свиня має свій окремий погляд на високе мистецтво Оце передивлявся зо два тижні тому трилогію ВК, усі 3 частини. Які пан має претензії до екранізації?
Хех. Був чудовий анек про НР і ялинкові прикраси. "Браковані іграшки, каже. Чому, де брак? - Не радуют:(" Ту вже нічо не поробиш.
Оце передивлявся зо два тижні тому трилогію ВК, усі 3 частини. Які пан має претензії до екранізації?
Ого, вот это выдержка..
Сколько я себя не заставлял это смотреть - выдержки хватало на час. ИМХО, в фильме не хватает экшна, много эфира тратится на раздутую полемику, битвы какието черезчур глобальные. Да и сюжет очень перегружен, но это так задумано Толкиеном.
Книгу тоже пытался осилить. Хватило на первую половину Двух Твердынь (это там где про пипа и еще какогото хобота)
В ответ на: А в нашому селі є таке прислів'я, що кожна свиня має свій окремий погляд на високе мистецтво Оце передивлявся зо два тижні тому трилогію ВК, усі 3 частини. Які пан має претензії до екранізації?
Оце зрадів,дізнавшись,що у вашому селі свинні добре знаються на мистецтві,тому і не дивно,що такі стрічки подобаються їхнім господарям Сподіваюсь,що їхнє хрюкотіння не заважало вашому перегляду улюбленої трилогії
В ответ на: Так а що з фільмами не так? У мене після Аватару була подібна суперечка з "кіноманом", який плюється від комерційного кіно і вважає, що дивитись там нема чого. Подібне ставлення у нього і до Зоряних війн, Термінатора, Матриці, Володаря кілець. Особливо подобається репліки про компграфіку... ніби можна підійти, написати "create megamovie" и все.
От і добре,що я не єдиний,хто має таку саме думку.
к чему эти твои набросы про бюджет и гениальность? это аттракцион, понимаешь? фильм оценили за передовые технические решения в первую очередь ты шел на артхаус? это только твоя ошибка
В ответ на: к чему эти твои набросы про бюджет и гениальность? это аттракцион, понимаешь? фильм оценили за передовые технические решения в первую очередь ты шел на артхаус? это только твоя ошибка
Дядьку, і не кажіть. Гляньте но - всі люди як люди, натягнули окуляри, посміхаються, хавають попкорн та отримують задоволення, а воно ото бурчить і самокопає щось постійно. Краще вже книжки читати, ніж таке кіно, бо таким макаром можна виразку нажити, а разом з тим простатит і геморой
А я вот давно нашел и сохранил один коммент по поводу нытья о слишком большом кол-ве чукалова: "Я думаю, тут всё дело в том, что Кэмерон — удивительно хитрооопый чувак. Он сумел сделать так, что "Аватар" нравится всем (кроме всяческих эстетствующих пид..ов, разумеется, у которых даже кошка знает наизусть всю фильмографию Жака Риветта, а вместо "мяу" произносит "мэйнстрим говно"). Я уверен, что кто–то (например твой сосед по креслу), выходя из кинотеатра после сеанса, думал: "И почему было так мало стрельбы, взрывов и драк? Но всё равно — фильм отличный!". И вообще, мне кажется, что давно пора начать измерять степень о.уенности фантастики (по крайней мере боевой) в кэмеронах."
Странно, а что, мало кто заметил, что после Кемерона вовсю начали снимать кино в 3-Д? Вот и "Алиса" и "Битва титанов" и другие новые фильмы выходят на экраны по технологии трёхмерного ихзображения.
В ответ на: Странно, а что, мало кто заметил, что после Кемерона вовсю начали снимать кино в 3-Д? Вот и "Алиса" и "Битва титанов" и другие новые фильмы выходят на экраны по технологии трёхмерного ихзображения.
Алиса изначально не 3Д. 3Д - это уже пост-обработка и актеры-обьекты плоские. Это особенно заметно, если перед Аватаром, например, крутили трейлер Алисы.
скушно аляповато идиотские сочетания цветов режущая глаз мультяшность неестественное изображение (будто съемкой широкоугольной камерой с выпячиванием ближайшей точки объекта) это не фильм это мультфильм а я мультфильмы полнометражные не люблю