autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Gosha3008 | новичок
5 тис евро
6 января 2010 в 12:59
Доброго времени суток. Есть к Вам всем один вопрос, надеюсь на помощь.
Вкратце:
1) 5 тыс евро;
2) 4 двери;
3) передний привод.
Что посоветуете?
Возможно еще взять кредит, если будет хороший вариант нового авто. И можно отходить от всех пунктов кроме первого, за достойных условий.
Как вариант рассматривал Гольф, Мазду 323, Цивик. Пока все................
Taras_as | СуперСтар ***
Re: 5 тис евро
[Re: Gosha3008] 6 января 2010 в 13:14
помоему слишком кратко!
Gosha3008 | новичок
[Re: Taras_as] 6 января 2010 в 13:37
Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов.
Авто ріа передивився з всіх сторін, не можу визначитись.
vodofone | патриарх **
[Re: Gosha3008] 6 января 2010 в 16:34
Цывик с втеком мечта а не машина
gura | Достоевский *
[Re: Gosha3008] 9 января 2010 в 16:59
В ответ на:

Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов.

Бери БМВ! Не прогадаешь, душа в них есть и свою в неё вкладывать будешь без перерыва!
NOS Express | подмастерье
[Re: Gosha3008] 9 января 2010 в 17:11
Я бы всё таки подкопил бы ещё...
frsh | Достоевский **
[Re: gura] 9 января 2010 в 17:14
В ответ на:

В ответ на:

Бери БМВ! Не прогадаешь, душа в них есть и свою в неё вкладывать будешь без перерыва!

Да, кроме того БМВ - самая извесная переднеприводная машина.
gura | Достоевский *
[Re: frsh] 9 января 2010 в 18:53
В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

Да, кроме того БМВ - самая извесная переднеприводная машина.

Что мешает ездить задом? Особенно если нужна душа?
Flegma | важничающий писатель ***
[Re: Gosha3008] 9 января 2010 в 21:04
В ответ на:

Как вариант рассматривал Гольф, Мазду 323, Цивик. Пока все................

Летом 2009 при похожем выборе, выбрали мазду 323, но там по $ не 5 было, будут вопросы -- велкам, постараюсь ответить
Gosha3008 | новичок
[Re: Flegma] 10 января 2010 в 21:26
І гумористи є на сайті, то добре. БМВ не розглядається, занадто багато їх є і всі як з інкубатора, на одне лице. А от мазда 323 то цікаво. Яка саме? Ціна? Як стан? Боюсь брати б.у., щоб потім не стати в полі, а іноді їздити прийдеться на 200-300 км від дому. Цівік і втек...то цікаво...знайти б не вбитого.
Поки орієнтуюсь на клубних авто, дали пораду хорошу, шукати там. Є варіанти з новіших Ланос спорт хетчбек, Цівік 98року і поки все. Чекаю ваших відгуків.

Цівік уже поїхав до іншого власника.

Може ще Пижик 206 вартий уваги?
Змінено Gosha3008 (21:49 10/01/2010)
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 26 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4742