autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумAutoua форум

У Київавтодору - 100 причин, чому столиця завалена снігом

izon | V.I.P ****
19 января 2010 в 15:58
http://unian.net/ukr/news/news-357949.html
http://www.kp.ua/daily/190110/210944/

Генеральний директор КП "Київавтодор" Георгій ГЛІНСЬКИЙ заявив, що 20% міської техніки для прибирання снігу зламалося під час виходу на роботи в місті після першого ж снігопаду.

Як пише «Комсомольськая правда в Украине», про це Г.ГЛІНСЬКИЙ сказав на прямій лінії в газеті, коментуючи критичну ситуацію на київських дорогах.

«Справді, на момент початку сезону в нас було понад 300 одиниць техніки. Але щойно вона виїхала на вулиці, близько 20% відразу ж зламалася. Довелося її в терміновому порядку ремонтувати, це теж вплинуло на оперативність», - сказав він. І до цього додав: «Хай мене не чує ДАІ, але ми навіть не встигли зареєструвати нову техніку і випустили її на роботу».

Прокоментував директор "Київавтодор" і ситуацію із сніговими завалами на узбіччях міста. Як виявилось, на весь Київ залишилося всього 8 спецмашин "золоті ручки", які своїми ковшами загрібали сніг і лід на спеціальну платформу.

«Ця техніка дуже стара, тому ми вирішили замінити її на навантажувачі. Адже навантажувачі можна використовувати в будь-який сезон, вони вантажать не тільки сніг, а й будь-який матеріал. На жаль, нові машини поступаються в маневреності», - сказав гендиректор "Київавтодору".

При цьому він не виключив, що через величезну кількість машин у столиці - вже 1 млн. 200 тис. – все ж таки доведеться знову повертатися до старих "золотих ручок".

Так само, за його словами, прибрати сніг з узбіч заважають припарковані машини.

Під час прямої лінії Г.ГЛІНСЬКИЙ також заявив, що навряд чи в прибиранні засніжених вулиць у разі нових сильних снігопадів буду задіяні солдати-строковики, в Міноборони ніхто з київської влади не звертався з цього приводу.

«Дійсно заяви були, але я сумніваюся, що таке можливе. Хай солдати спочатку почистять свою територію, потім приступають до очищення міста», - сказав Г.ГЛІНСЬКИЙ.

Він також зазначив, що паркування Києва мають чистити працівники не «Київатодору», а КП "Київпарктрансервіс": «Що стосується паркувань, це територія "Київпарктрансервіс". Директор цієї організації заявляв, що вони купили спеціальну техніку і чиститимуть паркування від снігу і льоду. Тому, якщо ви бачите десь засніжену стоянку, звертайтеся зі скаргами саме до паркувальників».

Друг на друга стрелки переводят....
ids | Скандалист **
Re: У Київавтодору - 100 причин, чому столиця завалена снігом
[Re: izon] 19 января 2010 в 16:16
А я вчера видел роторно-шнековый снегоуборщик на заболотного. Восхитительная техника.
legionary | важничающий писатель **
[Re: izon] 19 января 2010 в 17:23
а че, правда не чистят? был вчера, все почищено
Disclaimer | Супер писатель! *
[Re: legionary] 19 января 2010 в 18:30
В ответ на:

а че, правда не чистят? был вчера, все почищено

Что почищено? То что по всем дорогам минус 1-2 полосы это нормально? заедте на любую боковую улицу, лед сплошной
У меня на заезде во дворы на Курской каждый день штурм, чуть притормозил на вершине, все стояк, а потом машин довольно плотный в 2 стороны
[Re: Disclaimer] 19 января 2010 в 19:28
ну, проезжабельно было все, кое-где лед, да, к тому же вчера еще снег валил, я и не говорю что идеально все вычищено, но послушать вас, так так вообще снежные горы и вообще никто ничего не делает, это не правда
RiderUA | Самурай ***
Re: У Київавтодору - 100 причин, чому столиця завалена сніго
[Re: legionary] 19 января 2010 в 19:54
Лучше бы снежные горы... А сейчас имеем -1 полосу заваленную комками льда в 1 метр высотой (возле ТРЦ "Караван" на Луговой) и сплошной лед буграми во дворах. Перепады порой достигают 10-15 см.
[Re: RiderUA] 19 января 2010 в 21:12
ну я не силен во всей этой структуре городской власти, но вроде б "киевавтодор" никак не относится к ситуациями во дворах, это жеки надо теребить, а так по дорогам снег и лед в стороне хотя бы лежит, асфальт на проезжей части, это их работа.
djohnny | читатель
[Re: RiderUA] 19 января 2010 в 21:18
В ответ на:

Лучше бы снежные горы... А сейчас имеем -1 полосу заваленную комками льда в 1 метр высотой (возле ТРЦ "Караван" на Луговой) и сплошной лед буграми во дворах. Перепады порой достигают 10-15 см.

Собственно об такой бугор вчера поломал передний бампер, когда возвращался с работы, и это бы еще ничего, так въезд во двор был перегорожен двумя машинами, которые не смогли разъехаться.
RiderUA | Самурай ***
[Re: legionary] 19 января 2010 в 22:17
В ответ на:

ну я не силен во всей этой структуре городской власти, но вроде б "киевавтодор" никак не относится к ситуациями во дворах, это жеки надо теребить, а так по дорогам снег и лед в стороне хотя бы лежит, асфальт на проезжей части, это их работа.

Теребить ЖЭК можно и нужно, но и нужно как-то ездить. Вот час назад на меня, заезжающего с улицы во двор снизу вверх, сверху понесло Мерс. Причем немец нехило так раскрутился, хоть я видел что он ехал осторожно и неспеша. Просто налетел на горб, автомобиль развернуло на 45 градусов и он понесся вниз на меня. Я чуть не обделался...

Якорь в задницу Черновецкому! Завтра же закажу пару мешков с солью и песком.
Gasman | ехВынимательный **
[Re: izon] 19 января 2010 в 22:44
Я вчира наблюдал, как автодор осваивал 16 лямов, чистив тротур всякими тракторами.
.сегодня увидел результат, очень даже неплохо почищено.
Самое интересное это адрес - тротуар Броварского шоссе, акурат для тратуарщиков, бо люди там зимой не ходют
pumv | старожил **
[Re: ids] 20 января 2010 в 10:33
В ответ на:

А я вчера видел роторно-шнековый снегоуборщик на заболотного. Восхитительная техника.

Ага. фейеричная! Особенно когда начинает пулять кусками льда!
Autoua.netФорумAutoua форум

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, moderator, Amateur 

0 користувачів і 121 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3297