В ответ на: Вообще интересный город Пермь, как я посмотрю. Как не клюб сгорит, так жип кого то размажет
то у автобуса тормоза откажут
а я вот на видео увидел еще один интересный момент, в Киеве такого точно нет заметили кто там в рубашке родился? так вот его киевский коллега в это время обычно спит
дорожники, прозрели, просто фарт, что их не раскатали
Водія реального можна не тільки по слідах крові на аірбегу визначити. Як мінімум ушиби кистей рук, від ремня слід і можливо ноги. Але тут версія самообмови цікава тим, що у одного була б повторність а в підставного - перший, де покарання може суд і підмалювати в кращу сторону.
ДТП за своїм механізмом банальне як і інші ДТП внаслідок порушення ПДР, просто громадський резонанс підсилюється: а) версією про наявність спору (лінія захисту буде говорити: "ще недоведена") б) типа мажорство мальчиків (хоча, яке це мажорство: Прадік - не Каєн?)(лінія захисту буде надавати гарні довідки слідству і суду про цих янголяток) в) повторність фігурантів з другою смертю на їх совісті, а значить не одумались (лінія захисту буде говорити про складні погодні умови чи про заметений снігом світлофор, що не було ніяких покатушок, що фігуранти різні чи ще хоч щось, котре з іншими "аргументами" може вважатись обставиною, що помякшує відповідальність)
Думаю Tigor не сам такий цинік, скільки висловив той цинізм, з яким справу можуть спустити на гальмах. Адже дійсно, по суті цинізм і дозволяє чиновнику іноді сказати на чорне біле чи відкинути долю сімї загиблого. натомість "пожалити сирого мальчика, пожурити да і відпустити". Плюс для цього і юридичні аргументи знайдуться - принаймні в нашому законі чітко розмежовуються санкції залежно від кількості загиблих внаслідок ДТП. Тому я. будучи на стороні гуманістів у цій темі, маю сказати, що позиція гуманістів тут досить хитка. Тільки попрошу не придиратись до такої константації, бо насправді по совісті треба було б судити зовсім інакше.
Якщо взяти справу на контроль когось із рівня повище Пермі, то буде толк. Правда злочин по ДТП, наскільки я памятаю характеризується не умислом, а необережністю. А там складно розкрутити пасажира на співучасника (наприклад підбурювача). Можу і добросовісно помилятись. Де наш spd з коментарем до КК (аналогічно думаю і в РФ УК написано).
Ну і взагалі, покатушки треба або осмислено, або на закритих територіях.
П.С. таксьор неприщіпнутий? Чого вилетів? Ось за це також учіпляться адвокати і як мантру будуть розказувати "був би прищіпнутий. залишився б живий".
В ответ на: принаймні в нашому законі чітко розмежовуються санкції залежно від кількості загиблих внаслідок ДТП. Тому я. будучи на стороні гуманістів у цій темі, маю сказати, що позиція гуманістів тут досить хитка. Тільки попрошу не придиратись до такої константації, бо насправді по совісті треба було б судити зовсім інакше.
так это же произошло не у нас по теме, смотришь как в "Перьми" убирают дороги, при том что там погодные условия не в честь нашим, 140 типы мчали через весь город... у нас бы они далеко точно не уехали, забор, машина, или другое ДТП