В ответ на: А сейчас, когда разрешили поворот, тоже будете ехать прямо до бульвара, потому что здесь вы "будете создавать помехи другим"?
Скажу тебе честно, я буду ездить на разворот. Он теперь совершенно пустой и поэтому не представляет никаких проблем.
В ответ на: Или раньше было неудобно, а когда разрешили официально- то сразу станет удобно?
И было неудобно и стало неудобно.
В ответ на: ... чтобы выстроиться в несколько рядов освободив при этом дорогу прямо.
Вот именно из-за этого и неудобно. Сегодня там поворачивал. Мне надо было на Гончара - стал, как можно правее. Справа от меня выстроилось пять автомобилей. Большая часть из них стала на заштрихованную разметкой часть. Слева от меня стояло еще семь рядов. Итого тринадцать. Чёт я очканул, когда вся эта шеренга сорвалась с места и поехала кто куда, часть справа от меня таки поехала на Дмитриевскую. Так что, ну его, ну его...
Re: поворот пл.перемоги наліво на димитрівську офіційно можн
[Re: Моня] 2 марта 2010 в 11:29
вам не догодиш. стоіть величезна тянучка в лівому ряді на "правильний" лівий поворот і крутелики починають по правих рядах це все обїжджати-повертати і не давати вам проїхати прямо - погано. роззосереджується ця тянучка по "перемичці" і спокійно звільняє вам дорогу для прямо - ще гірше.
[Re: maksmm] 2 марта 2010 в 11:36
В ответ на: вам не догодиш. стоіть величезна тянучка в лівому ряді на "правильний" лівий поворот і крутелики починають по правих рядах це все обїжджати-повертати і не давати вам проїхати прямо - погано. роззосереджується ця тянучка по "перемичці" і спокійно звільняє вам дорогу для прямо - ще гірше.
В тому то й річ, що не дуже звільняє "для прямо". Таки лівий ряд не завжди може вільно їхати. Окрім того, повторюю, усі, хто став на поворот - їдуть як заманеться. Дай Боже, щоб ДТП там було поменше, бо "торопідорів" там таки є. Ї чимало...
[Re: Моня] 2 марта 2010 в 16:07
В ответ на:
В тому то й річ, що не дуже звільняє "для прямо". Таки лівий ряд не завжди може вільно їхати.
я мав на увазі звільняє на розвороті - вже на бульварі. от там якраз і стрьомно було тому що і маршрутки і різке звуження полосності і куча тих хто "не в той ряд став". а перед перехрестком лівий ряд завжди був зайнятий бо гальмують і ті хто ще на рейках вліво втикається і ті хто і без знаку повертав на димитрівську. ну а щоб не щемились натовпом то просто розмітку напевне треба зробити - 3 ряди там законно стає без проблем але це вже інше питання. ну і як на мене то та толкучка на тому перехрестку нічим не складніша і не небезпечніша за толкучку наприклад на маршруті пр.перемоги-повітрофлотський міст-борщагівська де на заїзді на міст стоять в 4 ряди а потім тасуються в один прямо по повітрофлотському і один на борщагівську. просто придурків з різким стартом вистарчає на кожному світлофорі - це не проблема окремого перехрестку а глобальне явище.