Після тривалого митарства (читання інтеренету, опитань знайомих, їзді на VW Passat 2.0i та BMW 520i, 316) вирішив подружитися з Mitsubishi. Залишилось прийняти рішення по моделі та з приводу підбору новго чи вживаного авто.
Був приємно здивований натрапивши на велику тусовку фанів Mitsubishi
сподіваюсь на підтримку!
Допоможіть визначитися з моделями. Вибір лежить в площині: Lancer, Charisma, Galant. Які з цих моделей надійніше ? Які особливості ? Які в них суттєві недоліки ? Звісно розміром та ціною вони відрізняються, але що в них особливого ? Ось наприклад про BMW 520 та 316 за власними враженнями можу сказати - 520, комфортніше при довгих турне, а в 316 приємніше їздити по місту, так як вона краще слухається водія + 316 здалася більш живучою . Або як я недавно побачив у форумах, що нові Nissan X-Trail повально глохнуть на дорогах, може якась бяка є і в Mitsubishi ?
Поділіться думками з приводу купівлі нового чи вживаного Mitsubishi. В які роки (з 1994) моделі Lancer та Galant були особливо вдалими ?
Подивився на ціни бачу наступну картину: 10-ти річний Lancer з пробігом 100-150 кошує 5-7K USD, новий 12-15K USD, як на мене дещо дивне співвідношення особливо враховуючи те, що японці традиційно вважають дорогими по запчастинах та в обслуговуванні. Якщо взяти до порівняння BMW 316, маємо різницю в ціні не в двічі а десь в три рази при тій же різниці в роках. Чим може бути зобумовлена така різниця в Lancer ?